Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : ΘΕΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ



To 0-1 με κεφαλιά 
Φώτο Ερασιτεχνικό Θεσσαλονίκης / Sport Goal 

Παρά την ήττα από τον Αιγινιακό με 0-1 , το αποτέλεσμα ελάχιστα μετράει είτε είναι θετικό είτε αρνητικό στα φιλικά παιχνίδια. Ο Απόλλων επέδειξε μια μαχητικότητα και μια καλή σχετικά κυκλοφορία της μπάλας με πολλά καλά χαρακτηριστικά. 

Γενικά υπήρχε μια ουσιώδη κατοχή από τους κοκκινόμαυρους που απειλήθηκαν η αλήθεια είναι σε κάποια σημεία του αγώνα αλλά αυτό περισσότερο οφείλεται στα αμυντικά λάθη παρά στις επιθετικές ενέργειες του Αιγινιακού που όμως είχε ένα μαγικό τρόπο να ξεκλειδώνει την άμυνα του Απόλλων. 

Σκληρό παιχνίδι σε γενικές γραμμές από τους φιλοξενούμενους και πολλά παράπονα από τους Πόντιους για σκληρά μαρκαρίσματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων έχασε κι ένα πέναλτι και το παιχνίδι έληξε με μια φιλική ήττα αλλά και με τρείς τραυματισμούς των κοκκινόμαυρων. 

ΑΠΟΛΛΩΝ (Πάππας): Κωνσταντίνου, Μπουλγκουρίδης, Τσαούσης (75’ Τριανταφυλλίδης), Τζιντζής (46’ Μάντζιος), Φοιτάς (10’ λ.τ. Κώτσιας), Γιαξής, Σαπανίδης (46’ Κουκουλέκης), Προβατίδης, Αθανασιάδης (75’ Βιλανάκης), Μπονέρης (75΄Μπονέρης), Μήτσικας. 
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Φοιρός): Φαρμάκης, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Νικολίτσης, Δήμου, Αντωνιάδης, Ζούρκος, Πέντα, Γκούρτσας, Αχαλινόπουλος Κ., Δερμητζόγλου.
Έπαιξαν και οι Ίτσιος, Πασαλίδης, Χατζόπουλος, Φερίτ και Γκουδάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου