Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : ΠΗΡΕ ΣΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΡΕΑΛ ΘΟΥΔΑΔ / ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥΣ






Aπόκτηση του Κώστα Σαμαρόπουλου, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Απόλλωνα και «δένει» την άμυνα, μαζί με την παρουσία του Κώτσια. 

Ο 24χρονος σέντερ μπακ έχει αγωνιστεί σε Αετό Σκύδρας, Πανιώνιο, Τρίκαλα, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αστέρα Μαγούλας και πέρυσι έπαιξε στην Ισπανία, τη Ρεάλ Θουδάδ (Γ’ κατηγορία). Μετά τη σημερινή εξέλιξη με τους Βραζιλιάνους, οι «ροσονέρι» κινούνται για ακόμη τρεις παίκτες, έναν αμυντικό μέσο, ένα δεκάρι και έναν σέντερ φορ για να ενισχύσουν το ρόστερ τους. Υπενθυμίζεται πως μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου υπάρχει διορία για απόκτηση επαγγελματιών παικτών, ενώ μέχρι τέλος του μήνα για ελεύθερους ερασιτέχνες. 


Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους ανθρώπους του Απόλλωνα σε ό,τι αφορά στην απόκτηση των δύο Βραζιλιάνων, Μάρκους Λουρέντζι και Φαμπίνιο.

Οι κοκκινόμαυροι δεν μπορούν να αποκτήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων, που έχουν να κάνουν με τις διαδικασίες απόκτησής τους, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας. Συγκεκριμένα, ανέφεραν ότι καθυστέρησε η αποστολή των εγγράφων από τη Βραζιλία, κάτι για το οποίο ήταν υπεύθυνοι οι εκπρόσωποί τους. Εν συνεχεία, σύμφωνα πάντα με την επίσημη εξήγηση, η διαδικασία «κόλλησε» γραφειοκρατικά στην ΕΠΣΜ, που ζήτησε την τελευταία στιγμή παραπάνω έγγραφα από αυτά που ήταν έτοιμα, χωρίς να είχε εξαρχής ενημερώσει τον Απόλλωνα ότι είναι απαραίτητα.

www.metrosport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου