Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ : ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ 0-1 ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ






Ανακοίνωση του Απόλλων Κρύας Βρύσης 


Η πολυπόθητη εβδομάδα πρωταθλήματος, έφτασε και από σήμερα ξεκινάει αντίστροφα ο χρόνος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ με αντίπαλο τον ΕΘΝΙΚΟ ΓΑΖΩΡΟΥ ΣΕΡΡΩΝ την ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 4:30 μ.μ.
Το περασμένο Σάββατο η ομάδα μας έδωσε το τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας.
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 – Α.Π.Ε. ΛΑΓΚΑΔΑ 0 - 1
Το τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας, αν και είχε περισσότερο χαρακτήρα προπόνησης, έδωσε ο Απόλλωνας το περασμένο Σάββατο στην Κρύα Βρύση απέναντι στην Α.Π.Ε. ΛΑΓΚΑΔΑ.

 Η έλλειψη διαιτητικής τριπλέτας λόγο της γνωστής απαγόρευσης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, επίσημων αθλητικών δραστηριοτήτων, ενόψει εκλογών, είχε ποιο χαλαρό χαρακτήρα, με τους παίκτες του Απόλλωνα μετά από 2 ολόκληρους μήνες να αναμένουν πλέον με αγωνία την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, την ερχόμενη Κυριακή. 

Στο πρώτο μέρος ο κ. Παπανώτας χρησιμοποίησε τους ποδοσφαιριστές που έχουν τον λιγότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιήθηκε κατά κύριο λόγο ο βασικός κορμός της ομάδας. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Γκράβαρης στο 14ο με κεφαλιά. 

Στο δεύτερο μέρος οι Κρυαβρυσιώτες έπαιξαν τους αντίπαλους τους, σχεδόν καθ΄ όλη την διάρκεια του, στο μισό γήπεδο αλλά δεν ήρθε το τέρμα.

ΑΠΟΛΛΩΝ (ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ Ν.): Σκαπέρδας, Μισαηλίδης Π., Μισαηλίδης Μ., Σιδηρόπουλος (Σιδέρης), Δανιηλίδης (Καρακάσογλου) , Τάσος, Ασλαμπάλογλου, Κίτσας, Φλαρούντζος, Gjeloshani, Χ΄΄στεφάνου. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος Χρ., Βοτάρης, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., Shera, Μπρέγου, Νήρλας, Πετρίδης, Σιδηρόπουλος Χ., Καρυπίδης, Ivic.
Α.Π.Ε. ΛΑΓΚΑΔΑ (ΠΑΓΩΝΗΣ): Μαντζίδης, Λαβίδας, Αθανασίου, Καρατζιάς, Καρασταύρου, Καλούδης, Σακαλής, Γκούντας, Παναγιωτούδης, Σαράφογλου, Γκράβαρης, Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίαστηκαν και οι Τσερκέζης, Μπάμπης, Βαρύτης, Ξανθόπουλος, Ραφαηλίδης, Κυβρακίδης, Κοντορινάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου