Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ ΧΙΟΥ : ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΠΛΟΚΩΝ...





Εν μέσω των αγροτικών κινητοποιήσεων που έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες, επιστρέφουν οι ομάδες στους... δρόμους και στους αγωνιστικούς χώρους

Το πάλεψε η Επιτροπή Πρωταθλήματος με τις αναβολές, μήπως και πετύχαινε τη διεξαγωγή των αγώνων χωρίς μπελάδες, όμως η ταλαιπωρία των σωματείων από την αδράνεια των ποδοσφαιριστών για δύο εβδομάδες, άρχισε να δημιουργεί μεγαλύτερους μπελάδες! Μένει να δούμε αν θα καταστεί εφικτό να γίνουν όλες οι απαιτούμενες μετακινήσεις, για να έχουμε πλήρη αγωνιστική δράση και στους τέσσερις ομίλους.

Πάντως, στις τάξεις του Κανάρη Νενήτων δεν δίσταζαν το βράδυ της Παρασκευής, λίγο πριν ξεκινήσουν το ταξίδι προς την Αττική, να εκφράσουν τον προβληματισμό τους για το αν θα καταφέρουν να φτάσουν στη Χαλκίδα από τον Πειραιά, για τη σημερινή (13/2) αναμέτρηση με τον ΑΟ Χαλκίδας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου

Οι άνθρωποι της πρωταθλήτριας Χίου ήταν αρκετά επιφυλακτικοί για το κατά πόσο θα είναι εφικτή η παρουσία τους στην πρωτεύουσα της Εύβοιας, όπου το πρόγραμμα αναφέρει άφιξη μερικές ώρες πριν τη «σέντρα» και ξεκούραση σε ξενοδοχείο της πόλης. 

Ασφαλώς, στον νησιώτικο σύλλογο δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να μην δώσουν το «παρών» για τον αγώνα, αφού εκτός από την ταλαιπωρία στην οποία θα έχουν υποβληθεί, με το ταξίδι θα έχει ξοδευθεί άσκοπα ένα αρκετά υψηλό ποσό για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και των σκληρών εποχών που διανύουμε.

www.pamebala.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου