Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΡΑΒΙΔΑ....ΣΤΟ FACEBOOK ΑΝΑΡΤΗΣΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ.. 

Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΒΙΑΣ...

" ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ!!!!! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ.... ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ EUROPE 1 "ΦΟΥΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ". 

Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ... ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ.... ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΟΥ... Η "ΑΟΡΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ" ΦΙΜΩΣΕ ΠΙΕΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ... ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΤΙΑΣΤΗ ΣΤΑΘΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΤΑ-7 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ..... ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ... 

ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ "ΑΟΡΑΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ" ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ..ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ... ΜΗ ΔΙΔΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΤΑΘΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ...ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ..

. ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΔΗΛΑΔΗ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ...ΣΤΑΘΗ..... ΤΕΛΟΣ ΜΗ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΤΑΘΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΓΕΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ..... ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ...... Η "ΑΟΡΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ"... ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...


ΥΓ.ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΦΕΙΛΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ.. ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ... ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.... ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΩ ΠΟΤΕ.. ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1983....33 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ..... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ!!!!!! ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΕΑ ΣΥΝΤΟΜΑ........" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου