Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Η ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ...





Η αγάπη της Ζωής Λάσκαρη για τον Άρη κρατάει… χρόνια, με την Θεσσαλονικιά ηθοποιό να παρακολουθεί στο «Nick Galis Hall» την αναμέτρηση μπάσκετ της αγαπημένης της ομάδας με την ιταλική Αρμάνι.    

Πριν τον αγώνα η Ζωή Λάσκαρη μαζί με την κόρη της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο του Άρη, συνοδευόμενες από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Νίκο Λάσκαρη και τη σύζυγό του, Τζόρτζια.   

Στα 71 της χρόνια η Ζωή Λάσκαρη μία από τις πλέον όμορφες ελληνίδες στην ιστορία της χώρας μας, που έκαψε τις καρδιές, χιλιάδων ανδρών, αποτέλεσε πόλο έλξης και πολλοί φίλοι του Άρη ζήτησαν να φωτογραφηθεί μαζί τους.   

Η Ελληνίδα ηθοποιός την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 είχε γίνει μέλος της λέσχης φίλων του Άρη -με αριθμό 8.400- και στη συνέχεια βρέθηκε στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» όπου παρακολούθησε τον αγώνα των κίτρινων με τον Ολυμπιακό Βόλου. 

Μαζί της ήταν και η κόρη της Μαρία-Ελένη, η οποία ήταν το ίδιο εκδηλωτική με τη μαμά της σε όλες τις φάσεις του αγώνα. Αμφότερες πανηγύρισαν τα δύο γκολ της αγαπημένης τους ομάδας σαν μικρά παιδιά.   

Η Ζωή Λάσκαρη, υπήρξε στα νιάτα της αθλήτρια της ομάδας μπάσκετ του Άρη Θεσσαλονίκης αν και ξεκίνησε από τον ΒΑΟ. 

Γνήσια Θεσσαλονικιά «κατέβηκε» αργότερα στην Αθήνα όπου διέγραψε μια πελώρια καριέρα, περισσότερο στον κινηματογράφο και λιγότερο στο θέατρο, όπου μάλιστα μέχρι σήμερα η φήμη της παραμένει αλώβητη και η ίδια «αθάνατη» στις προτιμήσεις των θαυμαστών της.   

- See more at: http://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου