Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ : ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...








Επιστροφή στις νίκες για τον Εθνικό Λαγυνών μετά από τρεις μήνες και δέκα «άκαρπες» αγωνιστικές!
Νίκη με 3-1 εκτός έδρας επί του Αστέρα Ανάληψης. Με έξυπνη τακτική, πίεση, αλλά και πείσμα από τους παίκτες του Αριστάδη ήρθε το πολύτιμο και πολυπόθητο τρίποντο για τον Εθνικό Λαγυνών, που του δίνει ελπίδες για να «ξεκολλήσει» από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Τα γκολ για τους κυανόλευκους σημείωσαν ο Μπόντης (41’) με προσωπική ενέργεια, ο Μπήκας (55’) με ευθύβολο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, και ο Kodra (89’) με σουτ που κτύπησε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα. Για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Δολμάς (79’) με προβολή μετά από σέντρα του Γενήκομσου, κι είχε δώσει προσωρινά ελπίδες στην ομάδα του ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.
Για περίπου μισή ώρα ο Αστέρας Ανάληψης αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, αφού είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σκάρας (60’), ενώ μετά το τρίτο γκολ των Λαγυνών απειλήθηκε σύρραξη μεταξύ ορισμένων παικτών των δυο ομάδων, με τον διαιτητή να αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τους Δολμά από την Ανάληψη και τον Sancolli από τα Λαγυνά.
Την επόμενη 23η αγωνιστική ο Αστέρας Ανάληψης επισκέπτεται το Μεσαίο για να αντιμετωπίσει την τοπική Αστραπή, ενώ ο Εθνικός υποδέχεται στα Λαγυνά την Δόξα Δρυμού.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ 1-3 (0-1)
79′ Δολμάς – 41′ Μπόντης, 55′ Μπήκας, 89′ Kodra
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ : Βανδουλάκης, Ντάνης – Λεζάι
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ (Κουτουνίδης): Κεπίδης, Τουρλούμης, Δολμάς, Καπίας, Καφανταρίδης, Μπεζάρης (62’ Αγγελίδης), Βερτουδάκης Δ, Γενήκομσου, Σκάρας, Πεταλωτής (46’ Ξανθόπουλος), Αρβανιτίδης (46’ Αδαμίδης).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ (Αριστάδης): Τσιμόπουλος, Ακριτίδης, Μπήκας, Sancolli, Γεωργάκενας, Ελευθεριάδης, Μπακρατσάς, Mema, Μπόντης (70’ Kodra), Σπυρινούδης, Κυριακού (78’ 
Καζούκας).

www.epsm24.gr

Ο παράγοντας του Εθνικού Λαγυνών Δημήτρης Αλμύρας επικοινώνησε με το Ερασιτεχνικό Θεσσαλονίκης και μας ανέφερε ότι παρόλο το διπλό της ομάδας του το παιχνίδι είχε πολλά διαιτητικά λάθη . 

Σε πολλά παιχνίδια η διαιτησία έχει κάνει πολλά λάθη και θέλει ο Εθνικός περισσότερο σεβασμό από τους διαιτητές.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου