Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΟ ΔΟΡΚΑΔΟΣ : ΚΕΡΑΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΟΛΧΙΚΟΥ...


























Γιαουρτάκι με μέλι και καρύδια κέρασε τον Κεραυνό Κολχικού η Δορκάδα σε ένα παιχνίδι που ήταν σαφώς καλύτερη καθώς ο Κεραυνός δεν κατάφερε να μπεί στο κλίμα και δίκαια ηττήθηκε με 2-0. 

Με τέρμα του Προβατίδη με πέναλτι που δίκαια κέρδισε και του Χρυσοχοϊδη με ωραίο ευθύβολο σούτ η Δορκάδα πήρε μια σημαντική νίκη και πάει στο Καβαλάρι με άλλον αέρα... 

Από τον Κεραυνό Κολχικού αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Χάρης Γκούνιος. \

Ο Κεραυνός Κολχικού είχε την υπεροχή στην αρχή του αγώνα και έκανε 2-3 ευκαιρίες.

Στο γήπεδο της Δορκάδας ήρθε και ο πρόεδρος του Άρη Καβαλαρίου αλλά και ο πρόεδρος της Αστραπής Μεσαίου . Πολύ καλή η διαιτησία χωρίς υπερβολές και για τις δυο ομάδες. 

Ένταση δημιουργήθηκε στο τέλος του αγώνα καθώς ο τερματοφύλακας της Δορκάδας έκανε χειρονομίες πρός τους φίλους του Κεραυνού όπου και αυτοί αντέδρασαν ... Το συμβάν έληξε γρήγορα με την επέμβαση των ποιο ψύχραιμων . 

Πρέπει οπωσδήποτε να ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδο καθώς ο κόσμος δεν έχει που να καθήσει. 

Κεραυνός Κολχικού - Μακεδονικός Αγίου Βασιλείου και Άρης Καβαλαρίου - Δορκάδα .

Στη βαθμολογία ο Κεραυνός Κολχικού έχει 45 και η Δορκάδα 43 . 


ΠΑΟ ΔΟΡΚΑΔΑΣ: Μπαλάσκας, Χασιώτης, Τσόμπο, Σαχαντίδης, Χατζόπουλος, Ζωγλοποιήτης, Ιωσιφίδης, Γιαλαμίδης, Καρτερόπουλος (78’ Αλεξανδρίδης), Χρυσοχοϊδης (86’ Μεταξάς), Προβατίδης (88’ Μπολάνος)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ: Παπαδόπουλος, Μπουλουκάς, Καραχάλιος (75’ Ρομάν),Σολωμονίδης, Ταγής, Αρνίδης, Γκούνιος (11’ Χατζησαββίδης αναγκ.), Σαββίδης, Ιορδανόπουλος, Μαλαμίδης (70’ Μουρατίδης), Αδαμίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου