Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Ο Μιχαλάκης, η «κατάρα του Θεού»!



Προφανώς η ζημιά που έχει γίνει στο μυαλό του Μιχαλάκη Τσόχου απο την περίοδο Σόλιντ στον Ολυμπιακό, είναι μεγάλη! Μιλάμε για την περίοδο που έστελνε τη γυναίκα του στα βουνά να κάνει προετοιμασία με την ομάδα και ήταν τόσο κοντά στον προπονητή, που μάθαινε τα πάντα! Βέβαια εκτός απο την περίοδο Σόλιντ, υπήρξε και η περίοδος Λεμονή, τότε που ο Μιχαλάκης ήταν κολλητός του Τάκη.
Βέβαια η σχέση της γυναίκας του με τον Σόλιντ ήταν πιο στενή απο ότι η δική του με τον Λεμονή, οπότε το ρεπορτάζ ήταν κορυφαίο μόνο επι Σόλιντ. Γιατί τα θυμηθήκαμε όλα αυτά; Θα σας πούμε γιατί. Γιατί ο Μιχαλάκης, που τότε μάλιστα δήλωνε «Ολυμπιακός», είχε αρχικά ένα θεματάκι με τον Σωκράτη Κόκκαλη.
Ο Μιχαλάκης είχε σοβαρό κόμπλεξ! Βλέπετε ο Κόκκαλης έδιωξε τον Σόλιντ ρίχνοντας σε πένθος τη... φαμίλια του ενώ μετά έδιωξε και τον Τάκη. Και τι έμεινε; Η κακία του Μιχαλάκη που πλέον είχε... σκοτάδι απο τα όσα συνέβαιναν με τον Ολυμπιακό. Ετσι, άλλαξε ιδιότητα και απο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού και «Ολυμπιακός», έγινε ο διευθυντής εφημερίδας που έκανε το περίφημο πρωτοσέλιδο με τον Σκρουτζ για τον Κόκκαλη στην Sportday και εσχάτως ο διευθυντής του Gazzetta.gr αλλά και σπίκερ του ΟΤΕ (οι φήμες λένε ότι στον ΟΤΕ τον πήγε μαζί με τον Σαμπράκο ο Ντέμης. Ναι ο Νικολαίδης...)!
Αν λοιπόν κάποιος ακούσει τον Τσόχο στις μεταδόσεις του ΠΑΟΚ θα νομίζει ότι μπερδεύτηκαν τα καλώδια και ο ήχος ακούγεται απο το δωματιάκι που μεταδίδει ο Κόλκας και όχι ο «αντικειμενικός» Τσόχος!
Ο αντικειμενικός Τσόχος ήταν καλεσμένος του ΠΑΟΚ (μαζί με Σαμπράκο και άλλους δημοσιογράφους) όταν ο Σαββίδης άρχιζε τις πολύωρες αναλύσεις περί ποδοσφαίρου και εγκαινίασαν το Μακεδονία Παλάς (φυσικά με χρέωση του ΠΑΟΚ).
Ο αντικειμενικός Τσόχος είναι διευθυντής σε ένα ιντερνετικό μέσο του οποίου ο ιδιοκτήτης έχει την σχέση με ΠΑΟΚ λόγω sportingbet.com...
Ο αντικειμενικός Τσόχος επειδή δεν... μπορούν να παρεξηγηθούν τα παραπάνω (χα χα χα, εδώ γελάμε) έχει πάρει με... δελτίο ανάθεσης τις μεταδόσεις του ΠΑΟΚ στον ΟΤΕ. Χαρακτηριστική στην καριέρα του θα είναι η φράση «τώρα θα δοκιμαστούν τα θεμέλια της Τούμπας» όταν ο ΠΑΟΚ σκόραρε κατά της Ντόρτμουντ.
Και αυτό τον Τύπο τον έχει ο ΟΤΕ σπίκερ και μπορεί να έρθει να μεταδώσει τον ημιτελικό του Κυπέλλου στο Καραισκάκη; Είμαστε σοβαροί;
Και είναι δικαίωμα του να είναι πιο... Κόλκας και πιο Βασιλόπουλος και απο τον... Κόλκα! Αλλά προκαλεί αηδία αυτή η προσπάθεια να παριστάνει τον «αντικειμενικό» αυτός ο τύπος. Την ίδια ώρα που γράφει στο τουίτερ του: «Στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη σε μπαράκι στην Βαλαωρίτου όπου μία κοπέλα τραγουδάει Μπόμπ Μάρλει και νομίζεις ότι το τραγούδι γράφτηκε γι αυτήν»... Και αυτό δικαίωμα του. Να χαλβαδιάζει την κοπελίτσα στη Βαλαωρίτου. Λογικό. Κάποιος παράγοντας του Ολυμπιακού τον έλεγε «κατάρα του Θεού», οπότε απο... μακριά και να τραγουδάνε.
Και όχι μόνο. Γράφει κι άλλα ο τύπος που το γραφείο του είναι στο κτίριο του ΣΚΑΙ στα γραφεία του ΟΤΕ: «Στους Γκέμπελς και το... σάπιο σύστημα δεν "απαντάς" με Γκεμπελίσκους”... Καταλάβατε; Αυτός δεν είναι. Ούτε Γκέμπελς, ούτε Γκεμπελίσκος! Τι είναι; Είπαμε! Η κατάρα του Θεού!
Αυτός ο τύπος λοιπόν έγραψε σήμερα στην ιστοσελίδα gazzetta.gr η οποία προφανώς μοιράζεται την ευθύνη (τη νομική) για τα όσα γράφονται, ότι: «Νομίζω ότι όποιος δεν αποδέχεται ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω της ΕΠΟ, απλώς θέλει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του. Συμβαίνει χρόνια και συμβαίνει σε αρκετές των περιπτώσεων με άκομψο τρόπο».
Εμείς πάλι νομίζουμε ότι όταν τελειώσει η αποχή των δικηγόρων πρέπει η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να ξεπατώσει και τον Τσόχο και το gazzetta.gr στις μηνύσεις! Να τους τσακίσουν μόνο και μόνο γι αυτά που γράφει αυτό το νούμερο!
Και οι οπαδοί του Ολυμπιακού που είναι ήδη στα κόκκινα και έχουν ξεφύγει να μην παρασύρονται! Και αν δούν ποτέ στο δρόμο αυτό τον τύπο (στη Βαλαωρίτου ή όπου αλλού) να είναι ψύχραιμοι! Δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα χειρότερο απο αυτό που έκανε η φύση και ο Θεός...

http://www.gavros.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου