Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ !!!




Άρχισαν τα όργανα στην Χαλκιδική ενόψει της συμμόρφωσης των σωματείων που δεν πειθαρχούν στην απομόνωση και την εσωστρέφεια. Δυστυχώς τα πράγματα αγριεύουν στην πολύπαθη Χαλκιδική που πλέουν κάποιοι άρχισαν να καταλαβαίνουν πως το ποτάμι πίσω δεν γυρνά! Και είναι βέβαιο πως μέχρι να ξεψυχήσει το σάπιο παρελθόν θα προσπαθεί με κάθε μέσο να γαντζωθεί και να παραμείνει στην εξουσία…
Πολύ απλά διαβάστε τι ακριβώς έγραψε στην σελίδα της η Δόξα Ορμυλίας για την διαιτησία του Τσακαλίδη και θα καταλάβετε πολλά περισσότερα…
Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμη μια αγωνιστική βρεθήκαμε όλοι μας στο στάδιο της Ορμύλιας! Ο Αθλητικός Σύλλογος Δόξας Ορμύλιας θέλει να εκφράσει δημόσια την αγανάκτηση του για την απαράδεκτη διαιτησία του «κυρίου» Ισαάκ Τσακαλίδη στον Κυριακάτικο αγώνα για την 20η αγωνιστική του Α’ Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Χαλκιδικής.
Σε ένα καθόλα ήσυχο και ηλιόλουστο απόγευμα, ανάμεσα σε δύο ομάδες (Δόξα Ορμύλιας- Θερμαϊκός Πορταριάς) που δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν είτε αγωνιστικά είτε εξωαγωνιστικά, «αυτός ο δήθεν» κύριος κατάφερε μέσα σε 20’ να καταστρέψει τον αγώνα αλλά και την διάθεση όλων όσων παρευρίσκονταν στο στάδιο!
Αναφορικά, μόλις στο 10’ του αγώνα απείλησε ότι θα διακόψει το παιχνίδι αν δεν βγει από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου ο φροντιστής του σταδίου! (Για 30 χρόνια ο κύριος αυτός δίνει σώμα και πνεύμα στον χώρο αυτό για να υπάρχει κυριολεκτικά αυτός ο χώρος!) Εν συνεχεία και καθώς η απειλή του έπιασε τόπο, στο 20’ μετά από καθαρότατο οφσάιντ (λέμε καθαρότατο αφού και οι ίδιοι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές, διοικούντες παραδέχονται κάτι τέτοιο) η ομάδα του Θερμαϊκού Πορταριάς άνοιξε το σκορ. Καθώς ξεκίνησαν λοιπόν οι εύλογες διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών μας, τότε «αυτός ο δήθεν» κύριος έβγαλε το «πιστόλι» του και μας «πυροβόλησε» 4 φορές!!! Μοίρασε 3 κίτρινες και 1 κόκκινη κάρτα και απλά μας «τελείωσε»!!! Το έργο του επιτελέστηκε!!!
Έπειτα «αυτός ο δήθεν» κύριος αισθάνθηκε να απειλείται, κατέφυγε στα αποδυτήρια και κλειδώθηκε στην κυριολεξία!!! Κάλεσε την Αστυνομία και απειλούσε ότι δεν θα βγει από εκεί εάν τα όργανα της τάξης δεν του δίνανε τις απαραίτητες εγγυήσεις!!! Ο τραγικός αυτός διαιτητής και όταν βγήκε από το καβούκι του (30’ διακοπή) μαζί με τους δύο βοηθούς του συνέχισε το έργο του.
Λεπτομεριακά η ομάδα μας τελείωσε τον αγώνα με σκορ 0-4, με 9 κίτρινες και φυσικά με 1 κόκκινη κάρτα!!!
Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι έκπληκτοι διαβάσαμε μετά το τέλος του αγώνα και την ψευδή αναφορά «αυτού του δήθεν» κυρίου στο φύλλο αγώνος αφου ο ίδιος αναφέρει ότι απέβαλε με απ’ευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή μας ενώ όλοι στο γήπεδο είδαν με τα μάτια τους ότι τον απέβαλε με 2 κίτρινες κάρτες!!!
Τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας... Εμείς ήδη γίναμε γραφικοί!!!
Αισθανόμαστε και καταδικάζουμε την άδικη στοχοποίηση της ομάδας μας και ζητάμε δίκαιη αντιμετώπιση και 50 – 50 διαιτησία κάθε αγωνιστική!
Με εκτίμηση ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.

www.pamebala.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου