Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Η ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ...












Εκατοντάδες παιδιά με κοκκινόμαυρες φόρμες και φανέλες, συνοδευόμενα από τους προπονητές και τους γονείς τους, πολλά χαμόγελα, υπό τους ήχους του κεμεντζέ και υπό το «βάρος» μιας μεγάλης ιστορίας, όπως αυτή του Απόλλωνα Καλαμαριάς, που πριν από λίγες μέρες έκλεισε 90 χρόνια ζωής.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο πρωί η τελετή κοπής πίτας του ερασιτέχνη Απόλλωνα, στο κλειστό της Καλαμαριάς, το οποίο κατακλείστηκε από τους νεαρούς αθλητές των ακαδημιών, μια μεγάλη αθλητική «κυψέλη» που θα βγάλει τους αυριανούς πρωταγωνιστές σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Παρόντες σύσσωμο το δ.σ. του ερασιτέχνη με τον πρόεδρο Αλέξανδρο Νεράντζη, που απηύθυνε χαιρετισμό, η ποδοσφαιρική ομάδα με επικεφαλής τον Αβραάμ Περσίδη, ο προπονητής Γιάννη Πολλαετίδη αλλά και μεγάλη αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών. Παράλληλα, εκτός των προπονητών και των αθλητών όλτων των τμημάτων, το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Μητροπολίτης Καλαμαριάς Ιουστίνος, όπως και παλαίμαχοι παίκτες των «Ποντίων». Παρέστη επίσης και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος του Αθλητικού Metropolis και της Metrosport, Σοφία Αλατζά, που διετέλεσε και αθλήτρια του Απόλλωνα.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης βραβεύτηκε η ανδρική ομάδα μπάσκετ της δεκαετίας του ‘70, που ανέβηκε στην Α’ Εθνική κάνοντας σπουδαία πορεία. Τα μέλη της ομάδας που τιμήθηκαν ήταν οι Φώτης Ντέλος, Απόστολος Χατζηιωάννου, Γιώργος Κουρτσίδης, Σωτήρης Τραυλός, Στέλιος Καλαντίδης, Νίκος Χαραλαμπίδης, Ηλίας Καλπίδης, Θόδωρος Παυλίδης, Παναγιώτης Βαφειάδης, Σταύρος Χωλόπουλος, Αριστοτέλης Παπαθεοδώρου, Τάσος Μπαλτατζίδης και Γιώργος Αφεντουλίδης. Την παράσταση έκλεψε πάντως με όσα είπε ο Μητροπολίτης Καλαμαριάς, Ιουστίνος, που ζήτησε από τους αρμόδιους η ομάδα να επιστρέψει στην Α' Εθνική. Από την εκδήλωση δε θα μπορούσαν να λείψουν και οι ποντιακοί χοροί από νεαρά μέλη του Ποντιακού Συλλόγου Καλαμαριάς .

www.metrosport.gr 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου