Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΜΑΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΓΙΝΑΝΕ... ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ...




Μετά τις καταγγελίες της Παναχαϊκής, για προσπάθεια επηρεασμού του ποδοσφαιριστή της Γιώργου Λαμπρόπουλου εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στον Πανελευσινιακό, ζητείται... αξιοπιστία στο πρωτάθλημα της Football League και ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής αποφάσισε την αναβολή της συγκεκριμένης αναμέτρησης.   

Κάτι που είχε διαρρεύσει από νωρίς το μεσημέρι και πήρε επίσημη μορφή με την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής: «O αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 - ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, στα πλαίσια της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015 - 2016, ο οποίος έχει ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΤΡΑΣ, με ώρα έναρξης τη 15:00, αναβάλλεται μετά από απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».   

Πάντως, η χθεσινή απόφαση από πλευράς Πολιτείας προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις του Πανελευσινιακού, καθώς προκαλείται οικονομική ζημιά στα ταμεία της ομάδας, με τους ανθρώπους της να απειλούν και πάλι με αποχώρηση από το πρωτάθλημα.   

Αναφορικά με την «υπόθεση Λαμπρόπουλου», οι Πότης Τσιριμπής και Σπύρος Δημόπουλος μίλησαν σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, με τον πρόεδρο των Αχαιών να επαναλαμβάνει πως τα γεγονότα έγιναν παρουσία αστυνομικών, ενώ δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν πίσω από την υπόθεση βρίσκεται η ομάδα της Ελευσίνας. 

Από την πλευρά του ο Δημόπουλος υποστήριξε, μιλώντας στον ίδιο σταθμό, πως η διοίκηση των «σταχυοφόρων» δεν εμπλέκεται σε τέτοιες πρακτικές.   

Εισαγγελική παρέμβαση  Μέσα στο γενικότερο κλίμα αναξιοπιστίας, η ΠΑΕ ΑΕΛ με χθεσινή της ανακοίνωση ζήτησε την παρέμβαση των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων, γιατί φάκελοι με «ύποπτους αγώνες» δεν έχουν διαβιβαστεί στους αρμόδιους φορείς.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση των «βυσσινί», έχουν την πληροφόρηση πως έχουν φτάσει στην ΕΠΟ έξι ακόμα φάκελοι, εκ των οποίων ο ένας αφορά ομάδα που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, ενώ έθεσαν ερώτημα στη διοργανώτρια αρχή για ποιον λόγο δεν έχουν διαβιβαστεί ακόμα στους αρμόδιους φορείς, με την απάντηση να είναι «πως αρμόδια είναι η ΕΠΟ».   

Η παραίτηση του Νίκου Κυριάκου από την προεδρία της Ερασιτεχνικής ήταν ξαφνική, με τον Αλέξη Κούγια να γνωστοποιεί πως θα τοποθετηθεί επί του θέματος μετά το πέρας του αυριανού κρίσιμου αγώνα με τη Λαμία, στη Φθιώτιδα. 

http://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου