Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΑΡΗΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ : Η ΑΝΟΔΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ... Ο ΑΡΗΣ ΠΡΩΤ...ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ Α'...




Άρης Ξηροποτάμου , ένα χωριό στον ορεινό όγκο του Σοχού - Ασκού όπου δικαίως θα αγωνίζεται από τη νέα περίοδο στην Α' Κατηγορία . Μετά από επίπονες προσπάθειες για πρώτη φορά στην ιστορία οι άνθρωποι του Άρη θα αγωνίζονται πλέον με άλλον αέρα και το χωριό θα ακούγεται διαφορετικά στην Α' Κατηγορία.

Η ΑΕ Αγίου Γεωργίου προηγήθηκε με 0-2 και κατάφερε για 40 λεπτά να είναι αυτή η ομάδα που θα κέρδιζε την άνοδο όμως ο Άρης έχει ένα μοναδικό ρεκόρ ... το ρεκόρ οτι δεν έχει χάσει στην έδρα του εδώ και 4 χρόνια σχεδόν και αυτό το ρεκόρ συνεχίστηκε και χθές όπως και οτι είχε την καλύτερη επίθεση με 8 τέρματα διαφορά. . 

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Άρης θα αγωνίζεται στην Α' Κατηγορία που ουσιαστικά κλείδωσε το μάτς στο 40' με το 1-2 που έκανε ο Τεκίδης και στο 61 που διαμόρφωσε ο Ταμαλαλίδης. Το μάτς αναγκαστικά μετά πήγε στην παράταση όπου ο Άρης και με τη βοήθεια του κόσμου κατάφερε με τον Βαχανελίδη να κάνει το 3-2 με εκτέλεση πέναλτι και με τον Μονέ να δίνει το τελικό σύνθημα της ανόδου κάνοντας το 4-2

Πλέον δημιουργούνται άλλα δεδομένα για τον Άρη , τον Ξηροπόταμο αλλά και την ευρύτερη περιοχή καθώς η ομάδα θέλει στήριξη από παντού .


ΑΡΗΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4-2
Δοκάρι: Ηλιάδης 3′, Μουρατίδης 67′,106′, Βαφειάδης 88′
Σκόρερ: Ηλιάδης 28′, Πετρίδης 35′, Τεκίδης 39′, Ταμαλαλίδης 59′, Βαχανελίδης 92′ πεν., Μονέ 107′
Διαιτησία: Βουρνέλης (Πάτρας – Κωστακίδης)
ΑΡΗΣ: Λαλιώτης, Σαββίδης Δ. , Σαββίδης Π. (111′ Τεκίδης Δ. ), Αποστολίδης, Μονέ, Τεκίδης Σ. , Τσαβδαρίδης, Ταμαλαλίδης, Βαχανελίδης (115′ Γανίδης), Μουρατίδης, Βακάλης (113′ Κυριακίδης)
ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Νίκας, Χατζηγιαννάκης, Κυριακίδης, Καραμπίτας (66′ Σαβαλέρης), Τσεκούρας, Ηλιάδης, Αγκοτάκι, Ανδρεάδης, Βαφειάδης, Πασχάλης, Πετρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου