Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ..


Καταδίκη εννέα μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στον πρόεδρο του Αισχύλου Ωραιοκάστρου, Δαμιανό Καραπιπερίδη για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Δαμιανίδη πριν δύο χρόνια περίπου στο ματς Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου-Αισχύλος.
Αξίζει να αναφερθεί βέβαια ότι στις επιτροπές που δημιουργήθηκαν από την ΕΠΣ Μακεδονίας, ο Δαμιανός Καραπιπερίδης αποτελεί μέλος της υγειονομικής επιτροπής, κάτι που σημαίνει αυτόματα πως για ηθικούς λόγους πως η θέση του «παίζει».
Περίπου την ίδια τύχη είχε και ο πατέρας Γιώργος Καραπιπερίδης, ο οποίος καταδικάστηκε με οκτώ μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή ενώ αμφότεροι οφείλουν να παρουσιάζονται στο τμήμα την ώρα που παίζει ο Αισχύλος Ωραιοκάστρου. Και οι δύο πάντως πλήρωσαν πρόστιμο αμφότεροι από 300 ευρώ.
Στο δικαστήριο ως μάρτυρες βρέθηκαν οι δύο βοηθοί εκείνου του ματς, ο Ηλίας Παπαδόπουλος και ο Θανασακούδης όπως επίσης και ο παρατηρητής Πέτρος Νικολαϊδης και ο Βασίλης Πολυκανδριώτης. Από την μεριά, των κατηγορουμένων, παρουσιάστηκαν ως μάρτυρες δύο ποδοσφαιριστές.

www.epsm24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου