Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

«Κάποια κομπλεξικά ανδρίκελα των 30 ευρώ δεν σεβάστηκαν…»



Βολές κατά πάντων έριξαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Ελλήνων οι άνθρωποι της Αναγέννησης Χαλκηδόνας, μέσω του διαδικτύου εκεί όπου βγήκε σκληρή ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες.
Διαβάστε την ανακοίνωση που βγήκε από το προφίλ της Αναγέννησης Χαλκηδόνας στο facebook, το οποίο βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι εκφράζει άποψη της διοίκησης του συλλόγου.
Αναλυτικά η δημοσίευση:
ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΨΗΛΑ..ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΝΕΣΑΝΕ..ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΤΩΝ 30 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΜΑΣ..
ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΠΣΜ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΩΔΙΑ..ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΩΡΙΜΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
.ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ.
ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣΜ ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΙΔΕΑ..ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου