Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Επεισοδιακό παιχνίδι το Άτλας Μεν. - ΑΟ Θράκης




Μία άκρως επεισοδιακή αναμέτρηση διεξήχθη σήμερα στο πλαστικό γήπεδο των Αμπελοκήπων, μεταξύ του Άτλαντα Αμπελοκήπων – Μενεμένης και του ΑΟ Θράκης, η οποία… μετά κόπων και βασάνων έληξε με 1-0 υπέρ του Άτλα, ο οποίος πλέον θα αντιμετωπίσει το Μακεδονικό Μ. Μοναστηρίου, την ερχόμενη Τετάρτη, με «φόντο» την άνοδο στην Β” κατηγορία.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης, σε ένα σκληρό μαρκάρισμα παίκτη των γηπεδούχων πάνω σε ποδοσφαιριστή του ΑΟ Θράκης, ο διαιτητής Σαουλίδης αναγκάστηκε να κόκκινη κάρτα στο Νόβι για λογαριασμό του Άτλαντα και στον Χαλίλ για λογαριασμό του ΑΟ Θράκης, κατόπιν υποδείξεως του επόπτη. Σ” εκείνο το σημείο ξέσπασε γενική σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο, με το διαιτητή να αναγκάζεται να διακόψει το παιχνίδι για περίπου δέκα λεπτά και να αποχώρησε με τους βοηθούς του στα αποδυτήρια.
Με την είσοδό του και πάλι στον αγωνιστικό χώρο, αναθεώρησε την κόκκινη που υπέδειξε στον ποδοσφαιριστή του ΑΟ Θράκης και να του δείξει κίτρινη, με αποτέλεσμα να προκαλέσει νέα σύρραξη και την οργή του Προέδρου του Άτλαντα Μενεμένης Ιορδάνη Κίτσιου, ο οποίος ζήτησε από το διαιτητή ή να δώσει κόκκινη στον παίκτη της Θράκης, ή να αποσύρη και τις δύο κάρτες, απειλώντας ότι θα πάρει την ομάδα του και θα αποχωρήσει.
Σ” εκείνο το σημείο, ο διαιτητής μετά από συζήτηση με τους βοηθούς του, έδειξε την κόκκινη και πάλι στον Χαλίλ του ΑΟ Θράκης και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το παιχνίδι συνεχίστηκε και πάλι.

Pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου