Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

«Φύλακας άγγελος» ποδοσφαιρικών διχτύων, αλλά και… ανθρώπων ο πρώην πορτιέρο του Απόλλωνα 1926!

Ήταν μια από τις δυσκολότερες… αποστολές της ζωής του. Ο πρώην πορτιέρο του Άπόλλωνα 1926, Δημήτρης Καρατζιοβαλής αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά, όχι απλά ένας «φύλακας άγγελος» των ποδοσφαιρικών διχτύων, αλλά «φύλακας άγγελος» και… ανθρώπων!

Ο Καρατζιοβαλής, ο οποίος υπερασπίστηκε με επιτυχία τα δίχτυα του Απόλλωνα 1926, εργάζεται παράλληλα στο Πυροσβεστικό Σώμα Νέου Μαρμαρά στη Σιθωνία, συμμετέχοντας πρόσφατα στον απεγκλωβισμό δεκάδων πλημμυροπαθών…

Σήμερα τα ξημερώματα και ενώ είχε υπηρεσία ήταν βασικό μέλος της επταμελούς ομάδας που συμμετείχε στη διάσωση συνανθρώπων του μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που έγινε στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Δυο αθλητές του beach volley, οι Στράτος Καββαδάς και ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης νοσηλεύονται εντατική σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης στην μετά από σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου που επέβαιναν, με τουριστικό λεωφορείο του Μουζενίδη στην περιοχή Νικήτη 17 χιλιόμετρα πριν από τον Νέο Μαρμαρά.

Οι δύο αθλητές επέστρεφαν το πρωί από την Χαλκιδική μαζί με έναν Τούρκο αθλητή από κοινή προετοιμασία που πραγματοποιούσαν. Ο Τούρκος αθλητής έχασε τη ζωή του και οι δύο Έλληνες αθλητές με πολλαπλά κατάγματα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην οποία ο Καρατζιοβαλής συμμετείχε ενεργά, βοηθώντας μαζί με τους συναδέλφους του, ώστε να μεταφερθούν σώοι και έγκαιρα οι Έλληνες αθλητές στο νοσοκομείο Πολυγύρου. 
Πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του λεωφορείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου