Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΑΡΕΤΗΣ.. ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΑΣΙΔΗ...





Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της Δόξας Αρετής, κατά την οποία αναδείχθηκε το νέο διοικητικό σχήμα του συλλόγου, το οποίο θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας, μετά από ένα χρόνο απουσίας του συλλόγου, από τα δρώμενα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το νέο διοικητικό σχήμα είναι εννεαμελές, το οποίο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γιάννης Κυρχόγλου
Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Κριτόπουλος
Γεν. Αρχηγός: Γιάννης Αναστασιάδης
Ταμίας: Τάσος Πανίδης
Έφορος Ομάδας: Θεόδωρος Καλπακίδης
Υπεύθυνος ΕΠΣΜ: Τάσος Αλεξιάδης
Υπεύθυνος Γηπέδου: Ιορδάνης Παπαδόπουλος

Στο "τιμόνι" ο Χατζηανέστης
Προπονητής της ομάδας και ο άνθρωπος που θα αναλάβει να σηκώσει το αγωνιστικό βάρος και να σχεδιάσει το νέο ανταγωνιστικό σύνολο της Δόξας Αρετής είναι ο Γιώργος Χατζηανέστης, ο οποίος ήδη βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα στελεχώσουν το νέο ρόστερ.


Διάψευση για Κολασίδη και έντονος προβληματισμός
Έντονος είναι ο προβληματισμός και η δυσαρέσκεια στις τάξεις της Δόξα Αρετής, σχετικά με τις φήμες που διαδίδονται για εμπλοκή του Γιάννη Κολασίδη, στα διοικητικά του συλλόγου. 
Το συγκεκριμένο θέμα σύμφωνα με πληροφορίες του pamebala.gr χειρίζεται με ιδιαίτερη προσοχή ο Γιώργος Χατζηανέστης, με πηγές από τη διοίκηση να αναφέρουν πως ο Γιάννης Κολασίδης δεν είναι επιθυμητός στη Δόξα Αρετής, όχι γιατί έχουν κάτι μαζί, απλά γιατί δεν τον θέλουν. Επίσης, άνθρωπος της ομάδας σε επικοινωνία του με το pamebala.gr, τόνισε τα εξής: "Θα ήταν καλό ο κ. Κολασίδης να μην κάνει δηλώσεις αριστερά και δεξιά, ότι θέλει να αναλάβει την Αρετή..."

www.pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου