Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Αφαίρεση βαθμών από Μ.Αλεξ. Ελλήνων, Ελεούσα, Άγρα, τιμωρία στον Βασιλείου της Αστραπής



epsmlogo
Από την ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε αγώνες της Τετάρτης 27 Μαϊου 2015 και του Σαββατοκύριακου 30 – 31 Μαϊου 2015.
Συγκεκριμένα αποβλήθηκαν 10 ποδοσφαιριστές (3 της Α’ κατηγορίας, 6 της Β’ και 1 της Γ’) και τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας οι: Σκιούλας Ε. (Αχιλλέας Περαίας), Καραδήμος Σ. – Σ. (Εθνικός Σοχού), Κιλινκαρίδης Ι. (Αίας Ευόσμου), Αναστασιάδης Ι. (Εθνικός Ευόσμου), Μπούρας Δ. (ΠΑΟ Καρτερών), Σαρακατσιάκος Ν. (ΑΣ Αρέθοθσας), Μοσχόπουλος Γ. (Ποντιακός Πολυδενδρίου), Ιστόριος Π. (Αισχύλος Ωραιοκάστρου), Χουσνή Ογλού Ο. (ΑΟ Θράκης) και έξι (6) αγωνιστικών ημερών ο: Βασιλείου Δ. (Αστραπή Δενδροποτάμου).

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι:
Α. Ο αγώνας Ατρόμητος Φιλαδέλφειας – Μ. Αλέξανδρος Ελλήνων που δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω μη κατάθεσης καταστάσεων Υγείας από το φιλοξενούμενο σωματείο, κατακυρώνεται στο σωματείο, Ατρόμητος Φιλαδέλφειας με σκορ 3-0 και μηδενίζεται το σωματείο, Μ. Αλέξανδρος Ελλήνων με σκορ 0-3. Από το σωματείο, Μ. Αλέξανδρος Ελλήνων αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και θα ξεκινήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016 με μείον δύο (-2) βαθμούς.
Β. Ο αγώνας Θεσσαλονίκη – Φίλιππος Ελεούσας που δεν πραγματοποιήθηκε, επειδή δεν κατέβηκε ν’ αγωνιστεί η φιλοξενούμενη ομάδα, κατακυρώνεται στο σωματείο, Θεσσαλονίκη με σκορ 3-0 και μηδενίζεται το σωματείο, Φίλιππος Ελεούσας με σκορ 0-3. Από το σωματείο, Φίλιππος Ελεούσας αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και θα ξεκινήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016 με μείον δύο (-2) βαθμούς.
Γ. Ο αγώνας Καπετάν Αγρας – Μ. Αλέξανδρος 2014 που δεν πραγματοποιήθηκε, επειδή δεν κατέβηκε ν’ αγωνιστεί η γηπεδούχος ομάδα, κατακυρώνεται στο σωματείο, Μ. Αλέξανδρος 2014 με σκορ 3-0 και μηδενίζεται το σωματείο, Καπετάν Αγρας με σκορ 0-3. Από το σωματείο, Καπετάν Αγρας αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και θα ξεκινήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016 με μείον δύο (-2) βαθμούς


www.stathis1963.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου