Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜΑΝΑ ΤΟ ΚΟΛΧΙΚΟ ... ΔΙΚΑΙΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΟΛΧΙΚΟΥ , ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΧΟΥ...





Σε 2 κλασσικές περιπτώσεις ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι στον Κεραυνό.
Η μία είναι αυτή όπως βλέπεται...

Ένα παιχνίδι που κράτησε σε αγωνία τους περίπου 600 φίλους του ποδοσφαίρου , ανάμεσα στον Κεραυνό Κολχικού και στον Εθνικό Σοχού διεξήχθη στο Κολχικό με τον Κεραυνό να επικρατεί δίκαια στις λεπτομέριες τον Εθνικό Σοχού που και αυτός είχε κάποιες ευκαιρίες.. Προηγήθηκε ο Κεραυνός Κολχικού με ευθύβολο σούτ του Δαδανά , όμως ο Εθνικός Σοχού ευτύχησε να ισοφαρίσει μετά από λάθος στην άμυνα του Κεραυνού. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η φάση που στιγμάτισε τον αγώνα όπου και έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.. ( εικόνα από το στιγμιότυπο του τέρματος.) 

Βλέποντας την τροχιά που έχει η μπάλα ο τερματοφύλακας του Εθνικού Σοχού δεν υπολόγισε καθόλου καλά την πορεία όπου αναγκάστηκε να παρεκλίνει προς τα πίσω κατά 2 με 3 βήματα. 

Στα βήματα αυτά και για να καταφέρει να διώξει τη μπάλα ο τερματοφύλακας πέρασε τη γραμμή μαζι με τη μπάλα. 

Όπως βλέπεται με την τροχιά που έχει η μπάλα πάει προς τα πίσω ενώ ο τερματοφύλακας δεν το έχει πάρει χαμπάρι ακόμα και μένει στάσιμος . Όταν ο τερματοφύλακας περνάει τη γραμμή τότε είναι γκόλ . Δεν υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση. 

Ο επόπτης όπως βλέπουμε είναι στη φάση μπροστά καθώς είναι μόλις 1,5 μέτρο από το κόρνερ.

Ο Εθνικός αβάσιμα διαμαρτύρεται για τη συγκεκριμένη καθώς η ευθύνη του τέρματος οφείλεται καθαρά στον τερματοφύλακα όσο για κάποιες άλλες φάσεις που γράφει στην ανακοίνωση του δεν μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη διότι εμείς σαν Ερασιτεχνικό Θεσσαλονίκης δεν είμασταν μπροστά στις συγκεκριμένες φάσεις. 

( " Κάνοντας το 2-1 μετα δεν έδωσε δυο καταφανέστατα πεναλτι για χερι στην περιοχη και σαν να μην έφτανε αυτό μας απέβαλε με δυο κίτρινες κάρτες σε ένα λεπτό[75’] τον καλυτερο μας παίκτη Καραδημο με την δικαιολογία ότι τον εξύβρισε (μαλιστα στο γηπεδο ειπε ότι τον αποκάλεσε μαλα@#@ενο ενώ στο φυλο αγ.εγγραψε πουλημενε) Απόκρυψη αρχικού μηνύματος Κατα την διάρκεια του αγωνα επαιζε με δυο μετρα και δυο σταθμα-κιτρινες σε εμάς με το παραμικρό και ανύπαρκτα φάουλ.) Απόσπασμα από την Ανακοίνωση του Εθνικού Σοχού

Το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο Θεσσαλονίκης συμφωνεί 100 % με το πρώτο σκέλος της ανακοίνωσης του Εθνικού Σοχού και θεωρεί οτι το σύστημα το συγκεκριμένο ήταν άδικο για τις ομάδες διότι κάποιες ομάδες έκαναν όλη τη χρονιά τουρισμό και παίξανε μόνο 
2 παιχνίδια και σωθήκανε.... και θα ήταν απόλυτα άδικο να έπεφτε ο Κεραυνός Κολχικού που δεν τερμάτισε στο τέλος αλλά στη μέση.

"Το ΔΣ του Εθνικού Σοχου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία-καταγγελία του για οσα συνέβησαν στον αγώνα μεταξύ του κεραυνού Kολχικου με τον Εθνικο Σοχου. Σε έναν όμιλο παρωδία με 11 μονο ομάδες που άρχισε Σεπτέμβριο και τελείωσε 31-5! Με ένα σύστημα μπαραζ που ομοιό του δεν εχει ξαναγίνει και πριμοδοτέι τον τελευταίο[παρολες τις ενστάσεις μας] επρεπε να υπάρχει ένα εξιλαστήριο θύμα και αυτος επιλέχθηκε να είναι ο Σοχος μια ιστορική ομάδα που δεν ασχολείται με το παρασκήνιο,είναι η πιο απομακρυσμένη στην Α κατηγορια με ακαδημιες και δικά της παιδιά και φιλοσοφία. 
Αν αυτή είναι η αλλαγή που ευαγγελιζεστε για το ποδόσφαιρο να την χαιρεστε!

Ο Κεραυνός Κολχικού και ο Εθνικός Σοχού είναι δυο ιστορικές ομάδες και δεν αρμόζει να παίζουν για μπαράζ σωτηρίας , όμως βαθμολογικά ο Εθνικός Σοχού ήταν ποιο κάτω από τον Κεραυνό Κολχικού και αν θεωρεί οτι θα υπάρχει μια σωστή δικαιοσύνη αυτή είναι η χθεσινή και όχι να ζητάει επανάληψη του αγώνα καθώς ο ίδιος αναιρεί αυτά που γράφει στην πρώτη παράγραφο....... εδώ σας παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση...

"Το ΔΣ του Εθνικού Σοχου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία-καταγγελία του για οσα συνέβησαν στον αγώνα μεταξύ του κεραυνού Kολχικου με τον Εθνικο Σοχου. Σε έναν όμιλο παρωδία με 11 μονο ομάδες που άρχισε Σεπτέμβριο και τελείωσε 31-5! Με ένα σύστημα μπαραζ που ομοιό του δεν εχει ξαναγίνει και πριμοδοτέι τον τελευταίο[παρολες τις ενστάσεις μας] επρεπε να υπάρχει ένα εξιλαστήριο θύμα και αυτος επιλέχθηκε να είναι ο Σοχος μια ιστορική ομάδα που δεν ασχολείται με το παρασκήνιο,είναι η πιο απομακρυσμένη στην Α κατηγορια με ακαδημιες και δικά της παιδιά και φιλοσοφία. Αν αυτή είναι η αλλαγή που ευαγγελιζεστε για το ποδόσφαιρο να την χαιρεστε!


Πάμε στα γεγονότα σε ένα ματς «ζωής και θανάτου» με μια άλλη ιστορική ομαδα παρολες τις διαβεβαιώσεις τις Ένωσης για ορισμό αξιολογημενου και ουδέτερου καλού διαιτητή εμφανίστηκε ο Κος Κωνσταντινιδης και με βοηθούς τους Κους Τσιοτσιο και Μερκενιδη οι οποίοι κατά την γνώμη μας αλλοίωσαν 100% Το αποτέλεσμα, μετρήσαν ανύπαρκτο γκολ από πλαγιο αουτ χωρίς η μπαλα να περάσει την γραμμή!

Κάνοντας το 2-1 μετα δεν έδωσε δυο καταφανέστατα πεναλτι για χερι στην περιοχη και σαν να μην έφτανε αυτό μας απέβαλε με δυο κίτρινες κάρτες σε ένα λεπτό[75’] τον καλυτερο μας παίκτη Καραδημο με την δικαιολογία ότι τον εξύβρισε (μαλιστα στο γηπεδο ειπε ότι τον αποκάλεσε μαλα@#@ενο ενώ στο φυλο αγ.εγγραψε πουλημενε) Απόκρυψη αρχικού μηνύματος Κατα την διάρκεια του αγωνα επαιζε με δυο μετρα και δυο σταθμα-κιτρινες σε εμάς με το παραμικρό και ανύπαρκτα φάουλ.

Για να καταλάβετε οι παικτες της αντίπαλης ομάδας που είναι και φίλοι μας αντι να πανύγυρίζουν μετα την λήξη παρηγορούσαν εμάς!Γιατί άραγε?

Επίσης παρατηρητης του αγωνα ορίστηκε ο Κος Δολμάς (δεν έχουμε κατι με τον ανθρωπο) ο οποιος είναι γαμπρός του Κου Κόλτσου [μελος της εξελεκτικης επιτροπής της ‘ενωσης που είναι κατά σύμπτωση από το κολχικό] και όταν στο ημίχρονο ζητήσαμε να κάνουμε ένσταση γι’αυτό μας ε’ιπαν ότι είναι αστειότητα!

Όπως καταλαβαίνετε το ματς ήταν μια ‘’οικογενειακή’’ υπόθεση της ένωσης συν τα υπόλοιπα που γνωρίζουμε αλλα δεν στοιχειοθετούνται… Για να μην τα πολυλογούμε ο αγώνας ήταν μια παρωδια και ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ.

Ζητούμε επισης συνάντηση-ακρόαση με το νέο ΔΣ της ΕΠΣΜ και τον Κο Γραμμένο. Ευχαρίστουμε θερμά τους παίκτες μας για την προσπάθεια τους,τους φιλάθλους μας καθως και τους παίκτες και φιλάθλους του Κολχικου για την κόσμια συμπεριφορά τους"

Είναι παράξενο πως μπορεί κάποιος να διαψεύσει την ίδια του την ανακοίνωση....Διότι όπως προείπαμε βγάζεις ανακοίνωση για την αδικία του συστήματος αλλά ξεχνάς οτι το σύστημα σε βοήθησε να φύγεις από την προτελευταία θέση και να έπεφτε μια ομάδα η οποία ήταν στη μέση !!!

Σε έξαλλη κατάσταση ο τερματοφύλακας του Εθνικού Σοχού...

Χαρούμενα πρόσωπα στο Κολχικό μετά τη δίκαιη νίκη του Κεραυνού

Παρών στο Κολχικό η Δόξα Αρετής , ο Άρης Ξηροποτάμου και η Ξυλούπολη...
με τον κ. Μπλέτσα και τον κ. Χατζηιωάννου σε ωραίες ποδοσφαιρικές καταστάσεις...



Όλο το Κολχικό στην προσπάθεια του Κεραυνού...










3 σχόλια:

  1. για τις αλλες φασεις δεν μπορεις να εκφερεις γνωμη αλλα για την φαση του γκολ εισαι σιγουρος!!!!!!!!!!σε αλλο γηπεδο ησουν φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και οσο για αν ειναι δικαιο το συστημα τι δεν καταλαβαινεις ??τωρα αν το κολχικο καταφερε να παιζει την παραμονη του μετα απ αυτην τη διαδικασια στο τελευταιο παιχνιδι εμεις τι φτεμε??

      Διαγραφή
    2. Για τη φάση του γκόλ μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί είμουν μπροστά . είμουν στην εστία εκείνη ... και κοιτούσα. το ότι μπήκε μέσα ο τερματοφύλακας μαζί με τη μπάλα δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως.. τα άλλα που λέτε είμουν πίσω από την εστία του Εθνικού πώς θα μπορούσα να δώ την περιοχή που έκανε επίθεση ???

      Διαγραφή