Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΑΡΗΣ : ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-1




Με το γκολ του Γκαέλ Ν΄ Λουντούλου, ο Άρης συνέχισε το νικηφόρο σερί του και στην Αλεξανδρούπολη όπου επικράτησε με 0-1 του Εθνικού, κάνοντας το 8 στα 8 για την 28η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Ένα τρίποντο που επέτρεψε στην ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να μείνει στο -1 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της κούρσας όπου θα κριθεί και η άνοδος στην Football League.
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μπορεί να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά αλλά στη συνέχεια ο Άρης ισορρόπησε και στο 16΄ είχε την πρώτη του καλή στιγμή με την κεφαλιά του Καπνίδη από την σέντρα του Σουνά. Η μπάλα όμως πέρασε άουτ από την εστία του Συριτούδη.
Στο 21΄ μετά την σέντρα του Σουνά και αφού η μπάλα πέρασε από όλους ο Καλογέρης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή στο δεύτερο δοκάρι του Συριτούδη. Στο 28΄ ο τερματοφύλακας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης μπλόκαρε το συρτό σουτ του Καπνίδη και στο 29΄ ο Ν΄ Λουντούλου δεν μπόρεσε να απειλήσει με την σέντρα που επιχείρησε.
Στο 40΄ όμως ο Ν΄ Λουντούλου από κανονική θέση μετά από την κεφαλιά πάσα του Καπνίδη πλάσαρε εύστοχα τον Συριτούδη για το 0-1. Κι όσο για την τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 45΄ όταν ο Καπνίδης με την δική του κεφαλιά από το φάουλ που εκτέλεσε ο Σουνάς δεν μπόρεσε να απειλήσει αφού η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπορεί να πίεσε από το ξεκίνημά του αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Συριτούδη. Εξαίρεση στο πρώτο τέταρτο το γύρισμα του Σαμαρά στο σημείο του πέναλτι όπου απομάκρυναν οι αμυντικοί των γηπεδούχων.
Στο 65΄ υπήρξε ένταση από τα σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων στους Καλογέρη και Καπνίδη με τον Καλαϊτζίδη να τα λέει σε έντονο ύφος με τον διαιτητή Συμεωνίδη. Τα αντικείμενα στο 70΄ προς το μέρος του βοηθού Εμπλιούκ από φιλάθλους των γηπεδούχων είχανε σαν αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή για να ηρεμήσουνε τα πνεύματα.
Στο 76΄ μετά από το γέμισμα του Σουνά ο Σαμαράς δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα μέσα από τη μικρή περιοχή. Τέλος στο 84΄ ο Νάκας βγήκε τετ α τετ με τον Συριτούδη αλλά οι αμυντικοί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης τον πρόλαβαν. Παρόλα αυτά έβαλε την κόντρα αλλά ο τερματοφύλακας της ομάδας της Θράκης πρόλαβε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τραϊανόπουλος): Συριτούδης, Θάνος, Κατρανίτσας, Δούπας (89΄ Λειβαδιώτης), Μπαρμπαγιάννης, Κοσκολός, Αμπραχαμιάν (78΄ Πελτέκης), Κοιλιάρης, Σιμτσάκης, Θεοδωράκης (81΄ Αγγελακάκης), Μαμούτ.
ΑΡΗΣ (Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Γκόλιας, Λιόνης, Καλογέρης, Σανιά (82΄ Φερνάντες), Σουνάς (77΄ Νάκας), Ν΄ Λουντούλου, Καπνίδης, Πόι.

http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου