Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015

Παραιτήθηκε και επίσημα ο Χριστόφορος Ζωγράφος
Με γραπτή δήλωσή του ο Χριστόφορος Ζωγράφος έκανε γνωστή την παραίτησή του από την ΚΕΔ, ενώ τόνισε πως θα προβεί και σε μηνύσεις.

Την παραίτησή του από μέλος της ΚΕΔ υπέβαλε και επίσημα ο Χριστόφορος Ζωγράφος μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες. Όπως αναφέρει στην γραπτή του δήλωση δεν έχει καμία σχέση με το περιεχόμενο των συνομιλιών που έχουν βγει στην δημοσιότητα, ενώ ξεκαθάρισε πως θα προβεί σε μηνύσεις κατά του ΣΚΑΙ και διάφορων ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

Αναλυτικά η δήλωση

«Σε σχέση με όσα συκοφαντικά μεταδόθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό SKAI και διάφορα ηλεκτρονικά μέσα, αναφορικά με τηλεφωνικές συνομιλίες μου, δηλώνω ότι δεν αποδέχομαι το περιεχόμενο των συνομιλιών αυτών, όπως μεταδόθηκαν αμφισβητώντας τη γνησιότητά τους.
Όμως από ευθιξία και προκειμένου να προστατεύσω το κύρος της Κ.Ε.Δ και της Ε.Π.Ο., θέτω την παραίτησή μου στην κρίση της.

Δυστυχώς μετά την απόπειρα φυσικής μου εξόντωσης, ακολουθεί δεύτερη επίθεση με σκοπό τη φυσική και ηθική μου εξόντωση.

Δηλώνω ρητά ότι επιφυλάσσομαι κάθε νομίμου δικαιώματός μου κατά των σκευωρών.

ΑΘΗΝΑ 26-5-2015

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ»

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του κ. Ζωγράφου τόνισε: «Τελούνται κακουργήματα και θα επρότεινα να υπάρξει μεγάλη επιφύλαξη, απέναντι στις μεθοδεύσεις και την σκευωρία, που τελείται εις βάρος του κ. Ζωγράφου».

- See more at: http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/arthro/40076/paratithike-kai-episima-o-hristoforos-zografos/#sthash.Iuuvblf3.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου