Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ... Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΠΕΣΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ...ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ... ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ....


" Τα αποδυτήρια φταίνε "  σύμφωνα με τον Κώστα Καπετάνο σύμφωνα με δήλωση του στον αθλητικό ραδιοοφωνικό σταθμό Μετρόπολις.... Ξαφνιασμένος από την απάντηση του 
ο κ. Μπούζος τον ρώτησε τι εννοεί με αυτό και συνέχισε λέγοντας " κάναμε όλη τη χρονιά μπάνιο σε 0 βαθμούς κελσίου και δεν είχαμε καλά αποδυτήρια και ήταν δύσκολο να πηγαινοερχόμαστε στο αθλητικό κέντρο που πήγαινε ο Απόλλων..... Γενικά αυτό το πρόβλημα το είχε ο Απόλλων και επί Α' Εθνικής....." Δικαιολογίες Φτηνές από τον Κώστα Καπετάνο..... που στο τέλος είπε " Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου ... ο Απόλλων ΑΞΙΖΕ να πέσει........."  
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν υπήρχε πρόβλημα πληρωμών δήλωσε 
"Ο πρόεδρος κ. Ανατολίτης έκανε το καλύτερο δυνατόν με τις πληρωμές δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό το θέμα απλά η ομάδα στο τέλος έπεσε....."

αναδημοσίευση από το metrosport.gr 

Για τον υποβιβασμό του Απόλλωνα: «Στον Απόλλωνα έγιναν πολλά λάθη μέσα στη χρονιά και δεν είχαμε τις συνθήκες στο τέλος για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Στο τέλος βγήκαν όλα τα προβλήματα και δεν έχουν να κάνουν με το οικονομικό. Όσο μπορούσε ο πρόεδρος βοηθούσε. Δεν είχαμε γήπεδα, αποδυτήρια, οι άλλες συνθήκες ήταν δύσκολες. Ο πρόεδρος μας κάλυψε οικονομικά, δεν έχουμε παράπονο από αυτόν, όπως και από τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας. Επειδή είμαι ειλικρινής, θα πω ότι στο τέλος πήραμε αυτό που αξίζαμε. Δεν είμασταν σε θέση να σωθούμε».



Αυτό με τα αποδυτήρια ξεπερνάει και την ποιο αρρωστημένη φαντασία... Κωστάκη να σε πάμε σε χαμάμ την άλλη φορά βρε αδερφέ να σε πάμε να κάνεις και σπά....







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου