Σάββατο 9 Μαΐου 2015

«Συγκινήθηκα με τον Ανατολίτη»!



Το… παράπονό του για τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Παναγιώτη Χατζηανδρέα εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης ο Βασίλης Ανατολίτης, δείχνοντας ενοχλημένος από τη στάση που κράτησε ο πρώτος στο δ.σ. που ΜΓΣ, στο οποίο παρέστη ο πρόεδρος της ΠΑΕ, αλλά και για την επιμονή να πληρωθεί το ρεύμα.

Παράλληλα, ο κ. Ανατολίτης άφησε σαφείς αιχμές κατά του κ. Χατζηανδρέα για ευνοϊκή μεταχείριση στο θέμα των υποψηφιοτήτων για την επόμενη μέρα στο σύλλογο, εκφράζοντας τις αμφιβολίες του για το αν θα ζητηθεί εγγυητική τραπέζης από τους υποψήφιους επενδυτές. Ποια είναι όμως η απάντηση του προέδρου του ΜΓΣ για όλα αυτά; «Δε θα ήθελα να πω πολλά. Απλά συγκινήθηκα με τον κ. Ανατολίτη που αγάπησε τον Απόλλωνα σε τόσο μικρό διάστημα», είπε με λακωνικό τρόπο ο κ. Χατζηανδρέας στη «Μ», κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως ό,τι έχει να πει ο ίδιος στα ουσιώδη ζητήματα θα τα αναφέρει στη γενική συνέλευση της 18ης Μαΐου. Εκεί θα δοθούν όλες οι απαντήσεις, είπε, ενώ παρέπεμψε σε ανθρώπους που έχουν λαμβάνειν χρήματα από την ΠΑΕ για να δείξει αν υπάρχουν ανοιχτές υποχρεώσεις ή όχι…

Επαφή μέσα στο Σαββατοκύριακο

Σε ό,τι αφορά στο θέμα με τους Πόντιους επιχειρηματίες που εκδήλωσαν επιθυμία να ασχοληθούν με τον Απόλλωνα, το θέμα αναμένεται να «τρέξει» τις προσεχείς ημέρες, αφού τις προθέσεις της πλευράς των υποψηφίων επενδυτών είναι να γίνει νέα συνάντηση. Επιθυμούν να διατηρήσουν τη μυστικότητα στις συναντήσεις, μέχρι να υπάρξει ευτυχής κατάληξη. Το ζητούμενο βέβαια στην προκειμένη περίπτωση είναι ο πρόεδρος του ερασιτέχνη να μιλήσει με τους ίδιους τους επιχειρηματίες και όχι μόνο με εκπροσώπους τους και αυτό πιθανότατα θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, για να είναι και πιο ξεκάθαρα τα πράγματα εν όψει της συνέλευσης της 18ης Μαΐου. Από τον ερασιτέχνη πάντως συνεχίζονται οι κινήσεις και οι επαφές προκειμένου η ομάδα να μπορεί να κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την επόμενη περίοδο ακόμη κι αν δεν έρθουν επενδυτές. Και οι επαφές αυτές, όπως ισχυρίζονται, οι άνθρωποι του συλλόγου, βρίσκονται σε καλό δρόμο.

www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου