Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ : ΑΟΡΑΤΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ....ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ...



Από τον παράγοντα ποδοσφαίρου Βασίλη Πολυκανδριώτη πήραμε την παρακάτω επιστολή με την οποία απαντάει σε δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣΜ Βαγγέλη Γραμμένου.

<<Αντιλαμβάνομαι τον πανικό στον οποίο έχει περιέλθει ο <<αόρατος>> πρόεδρος της ΕΠΣΜ. Πριν όμως κάνει τις γνωστές πλέον ανούσιες επιθέσεις και τις αόριστες καταγγελίες να ζητήσει συγγνώμη από τα σωματεία γιατί τα εξαπάτησε υποσχόμενος αλλαγή του καταστατικού που ποτέ δεν έκανε!!! 

Ένα καταστατικό αναχρονιστικό και αντιδημοκρατικό που μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα μπορεί κανείς να βρει!!! Πρωταθλήματα που η αναξιοκρατία είναι αυτή που κυριαρχεί!!! Αναξιοπιστία που έχει καθιερωθεί με μια σειρά από πράξεις και αποφάσεις. Το μόνο που έχουν καταφέρει είναι η πλήρης απαξίωση των θεσμοθετημένων φορέων της Θεσσαλονίκης από τους πάντες και τα πάντα. 

Το μόνο που κατάφεραν είναι να δημιουργήσουν τα πιο ακριβά πρωταθλήματα της Ελλάδας!!! Το μόνο που κατάφεραν είναι να διώξουν μια σειρά έντιμων και ικανών παραγόντων από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Δυστυχώς γι αυτόν και την παρέα του τα σωματεία πλέον γνωρίζουν και θα δώσουν την απάντηση στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣΜ.>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου