Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ Η ΒΕΡΟΙΑ.. Ο ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ...






Ο Ζήσης Βρύζας είχε θέσει την παραίτησή του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ από τις 18 Φεβρουαρίου, λίγες μέρες μετά την βαριά ήττα του Δικεφάλου στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Ωστόσο, επίσημη ανακοίνωση για λύση της συνεργασίας δεν υπήρξε.
Πάντως, πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό μέσα από ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι έχουν ολοκληρωθεί όλα τα διαδικαστικά της αποχώρησης του Βρύζα από τον "Δικέφαλο" και πλέον το πρώην στέλεχος της ομάδας δεν είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ. Μάλιστα, το όνομά του έχει αφαιρεθεί και από την σχετική κατηγορία στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.
Σήμερα (7/50 η ΠΑΕ Βέροια, με λιτή ανακοίνωσή της ενημερώνει για την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ζήση Βρύζα. Η λιτή ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:"Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει ότι επήλθε σε συμφωνία με τον κ.Ζήση Βρύζα ο οποίος από σήμερα εκτελεί χρέη Γενικού και Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας".
Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί μπήκε στο " μάτι " με τα στημένα η Βέροια... αρχίζει και γίνεται αγκάθι για κάποιους από πιόνι ....και δεν είναι μόνο ο Βρύζας αλλά πλέον και ο Σαββίδης είναι αρκετά κοντά στην Βέροια μέσω του Καρυπίδη μιας και είναι συνεργάτες γενικότερα και έχουν πολύ καλές σχέσεις...

www.sport24.g


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου