Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΕΡΑΣΕ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ....






Μία ακόμα παράσταση ανωτερότητας για τον Ηρακλή που επικράτησε 1-0 μέσα στον Βόλο του τοπικού Ολυμπιακού και συνεχίζει τον καλπασμό του για τη Σούπερ Λίγκα.

Επί της ουσίας οι «κυανόλευκοι» εξασφάλισαν από σήμερα την επιστροφή τους στην πρώτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία και τα κατάφεραν με απίστευτη άνεση. Το 1-0 δε φανερώνει την εικόνα του αγώνα καθώς αφελώς ο Ολυμπιακός Βόλου έπαιξε ανοιχτά και επέτρεψε στον Ηρακλή να φτάσει πολύ κοντά τουλάχιστον σε τρία ακόμη γκολ.

Έχανε τα άχαστα

Ο Ηρακλής στο πρώτο ημίχρονο τα έκανε όλα σωστά εκτός από το να σκοράρει. Σ’ αυτόν τον τομέα απέτυχε παταγωδώς καθώς οι παίκτες του κατάφεραν να χάσουν με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο τις ευκαιρίες που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Στο 8’ ο Λουκίνας βρέθηκε τετ α τετ με τον Ρίζο, τον ντρίπλαρε αλλά έχασε την ισορροπία του και σε άδεια εστία αστόχησε. Αναποτελεσματικός ήταν και ο Τσιλιανίδης σε νέο τετ α τετ στέλνοντας την μπάλα άουτ στο 29’ ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Λουκίνα πέρασε λίγο άουτ.

Ο Λουκίνας «κλείδωσε» τη νίκη και την άνοδο

Ο Ηρακλής ήταν απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα και με πατημένο γκάζι άρχισε και το δεύτερο ημίχρονο. Αφού πρώτα ο Λουκίνας έχασε νέα ευκαιρία στο 49’, πέντε λεπτά αργότερα έστειλε εξ επαφής την μπάλα στα δίχτυα μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια ανοίγοντας… επιτέλους το σκορ για τον Ηρακλή.

www.metrosport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου