Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ : ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ , ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ...





Είναι παιχνίδια που παίζεις για το αποτέλεσματα και άλλα που έχεις την ευκαιρία να επιβεβαιώσεις τη βαθμολογική σου θέση.
Σήμερα ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας έδειξε ότι βρίσκεται δικαιολογημένα στη κορυφή, κερδίζοντας με 4-0 τον Κεραυνό Κολχικού και βάζοντας το… κερασάκι στην σημερινή εμφάνιση, με το τέταρτο γκολ του Φιλιππίδη, το οποίο φαίνεται πως ήταν δουλεμένο από τον Γιώργο Αμανατίδη και αναμφιβολα προσφέρεται για σεμινάριο.
Βέβαια, η καλή μέρα που προμήνυε τη καλύτερη εμφάνιση της φετινής χρονιάς για την Μηχανιώνα φάνηκε από νωρίς. Ο Απόστολος Παπακωνσταντίνου άνοιξε στο 14ο λεπτό το σκορ για τον Ποσειδώνα, διώχνοντας το άγχος από τα πόδια των συμπαικτών του και με τους «ψαράδες» να παίζουν ακόμα πιο απελευθερωμένα στη συνέχεια. Το 2-0 ήρθε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους με τον Γιώργο Μάντζιο, σε ένα χρονικό σημείο που ήρθε να καταρρακώσει ψυχολογικά τους παίκτες του Σταύρου Βαγγελόπουλου.
Ενόχληση και αναγκαστική αλλαγή ο Κώστας Γεροντίδης
Ένα πρόβλημα που ένιωσε ο επιθετικός του Κεραυνού, ήταν αρκετό για να τον «βγάλει» εκτός αγώνα. Ο Κώστας Γεροντίδης αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα λόγω ενός πόνου στον τετρακέφαλο, δίνοντας τη θέση του στον Γιώργο Σταμπουλή
Στην επανάληψη, όμως, μια φάση και πιο συγκεκριμένα σε επίθεση του Κεραυνού που ανακόπηκε με φάουλ, οι άνθρωποι του Κολχικού διαμαρτυρήθηκαν έντονα ζητώντας τη κόκκινη κάρτα στον αμυνόμενο της Μηχανιώνας (βγήκε κίτρινη).
Από εκεί και πέρα, οι τυπικά γηπεδούχοι (έγινε στη Ραιδεστό ο αγώνας), διεύρυναν το σκορ σε 4-0 μέσα σε τρία λεπτά, με τους Μπιμπισίδη και Φιλιππίδη να χρίζονται αμφότεροι σκόρερ και ουσιαστικά να «σφραγίζουν» από νωρίς τη νίκη.

Παράξενα πράγματα στη Ραιδεστό
Το χρονόμετρο του Μπούτσικου βρισκόταν στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν τα μπεκ του γηπέδου άνοιξαν ξαφνικά! Φαίνεται ότι ο άνθρωπος που προσέχει το γήπεδο, ξέχασε ότι σήμερα είχε οριστεί αγώνας, με αποτέλεσμα εν ώρα παιχνιδιού, οι παίκτες να γίνουν λούτσα!
Επίσης, στα αξιοσημειώτα της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του Στάγκου περίπου στο 80ο λεπτό. Ο 2ος βοηθός της αναμέτρησης λόγω ενός προβλήματος υγείας δε μπόρεσε να συνεχίσει στο παιχνίδι, με τον διαιτητή Μπούτσικο να συνεχίζει με έναν βοηθό, τον Αλέξανδρο Κουφό.
Τέλος, απόσβεση για τα έξοδα διαιτησίας φαίνεται πως έκανε ο πρόεδρος του Ποσειδώνα, κ.Κάλφας, ο οποίος ήταν ο νικητής της λαχειοφόρους, κερδίζοντας το «έπαθλο».
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ 4-0
Σκόρερ:  Παπακωνσταντίνου (14’), Μάντζιος (45’), Μπιμπισίδης (65’), Φιλιπππίδης (68’)
Διαιτητής:  Μπούτσικος (Κουφός – Στάγκος)
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Γ. Αμανατίδης): Καζουλίδης,  Τσεμεκίδης (71’ Γκέρσι), Κουκουρώνας (83’ Δεληζάνος), Μπιμπισίδης, Μάντζιος, Μαυρής, Ξανθόπουλος, Χαλκιάς, Καρκατζάνης, Μακρής (68’ Φιλλιππίδης),  Παπακωνσταντίνου.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Ε. Βαγγελόπουλος):  Παπαιωάννου, Ουρδούδης,  Μακραντώνης, Μεσκούρτι, Θεοχάρους, Σαββίδης (59’ Μακρής), Γεροντίδης (46’ Σταμπουλής Γ), Κόντρα (80′ Παρασίδης), Καρασαββίδης (59’ Τσώτσος), Σιαντρόπουλος, Σολομωνίδης

www.epsm24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου