Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ 4-4 ... ΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ !!!






Ματσάρα στο Ωραιόκαστρο με τον Κεραυνό και τον ΠΑΟΚ να έρχονται ισόπαλοι 4-4 ...
Οχτώ τέρματα στο Ωραιόκαστρο με τους φιλάθλους να βλέπουν πολύ ωραία γκολ ..

Στο ματς της χρονιάς ίσως, σήμερα το πρωί στο Ωραιόκαστρο, ο ΠΑΟΚ Σταυρού είχε ξυπνήσει με τρομερή όρεξη, αλλά ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου έπαιξε για άλλη μια φορά… όλο το ενενηντάλεπτο. Αποτέλεσμα; 4-4!
Δύο ομάδες που έχουν επενειλημμένα αποδείξει πως ξέρουν και μπορούν να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο, μονομάχησαν το πρωί της Κυριακής σε μια αναμέτρηση με νικητή περισσότερο το… άθλημα, παρά έναν από τους δύο.
Ο ΠΑΟΚ Σταυρού του Γιάννη Πετράκη αιφνιδίασε τον Κεραυνό, αφού άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με δράστη τον Τόσκα μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας! Η συνέχεια, όμως, έμοιαζε με μονόλογο των γηπεδούχων του Γιάννη Κατσαρού, που πήραν την πρωτοβουλία κινήσεων, κυριάρχησαν κατά κράτος, σφυροκοπώντας την εστία του Μητακίδη, δίχως όμως να καταφέρουν και να την παραβιάσουν. Χαψάς, Χατζηαγοράκης, Τζαφάι έχασαν αμέτρητες ευκαιρίες, ενώ μια προσπάθεια του πρώτου κατέληξε στο δοκάρι! Όλο αυτό το διάστημα, πάντως, ο ΠΑΟΚ έβγαινε πολύ επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις, υπενθυμίζοντας στον Κεραυνό πως πρέπει να προσέξει και τα νώτα του.
Στο δεύτερο μέρος, πολύ νωρίς, στο 49ο λεπτό, ο Ασλανισβίλι κέρδισε πέναλτι και ο Πασαλής το μετέτρεψε σε γκολ, διπλασιάζοντας τα τέρματα του ΠΑΟΚ Σταυρού. Και σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, οι οποίοι συνέχισαν να πιέζουν αμείωτα, στο 59′ ο Σαλέπης έκανε τρομερή κούρσα και έκανε το 0-3 (!), με εξαιρετικό τελείωμα.
Τέλος; Όχι όταν παίζεις με τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου. Η στρόφιγγα άνοιξε τελικά στο 63′ για τους γηπεδούχους που έκαναν το 1-3 με τον Χαψά και σχεδόν άμεσα, στο 68′, το 2-3 με τον Τζαφάι! Το momentum ήταν με το μέρος των ερυθρολεύκων όσο ποτέ άλλοτε, αλλά ο Ψαθάς κατάφερε να παγώσει και πάλι το δημοτικό Ωραιοκάστρου, πιάνοντας στο 79′ μια ανεπανάληπτη κεφαλιά σε σέντρα του Τσαναξή, και στέλνοντας την μπάλα στο «Γ» για το 2-4!
Τέλος; Ούτε τώρα! Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου έχει μάθει να παίζει όλα τα 90, 92, 95 λεπτά του αγώνα και να τα παίζει για να κερδίσει! Στο 83′, οι παίκτες του Γιάννη Κατσαρού έκαναν το 3-4 με σκόρερ τον Ιατρούδη και στο 88′ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μιχαηλίδη!
Μπαίνοντας, μάλιστα, στις καθυστερήσεις, ο Σκέμπης έφυγε μόνος του σε τετ-α-τετ απέναντι στον Μητακίδη, αλλά σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι, αδυνατώντας να κάνει το επικό 5-4 για τον Κεραυνό! Στιγμές, μετά, στο 98′ (!), ο Χαψάς έπιασε κεφαλιά από την μικρή περιοχή, με τον Μητακίδη να κάνει την απόκρουση της ζωής του και να σώζει τον ΠΑΟΚ Σταυρού!
Το παιχνίδι έληξε τελικά ισόπαλο, με σκορ 4-4, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ μακρυά από τις πρώτες θέσεις και τον Κεραυνό στην μέση της βαθμολογίας! Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Ασλανισβίλι στο χέρι, για έναν ΠΑΟΚ που ήδη μετρά αρκετές απώλειες (Αλεξάνδρου, Μπελές, Καρακίτσου, Πλουμούδης). Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως ο ΠΑΟΚ Σταυρού, περιγράφοντας στιγμές του αγώνα στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, αναγνώρισε εμμέσως και αμέσως την ανωτερότητα του Κεραυνού.
ΠΑΟΚ Σταυρού (Πετράκης): Μητακίδης, Καρακεχαγιάς, Σαλέπης, Αγοράκης, Ιορδανίδης, Κωνσταντινάκης, Τσίτσος, Πασαλής, Τόσκα, Ασλανισβίλι, Τσαναξής.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ψαθάς, Στιβαστάρης, Κελεσάκης.
Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Κατσαρός): Πάφρας, Σούλι, Παναρίτι, Λιάτσικος, Νικολαΐδης, Γκούνιος, Χαψάς, Χατζηαγοράκης, Σκέμπης, Τζαφάι, Καστανιώτης.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γουρτζελίδης, Τάσιος, Ιατρούδης, Μιχαηλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου