Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ : ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ 1-3 ...








Με πρωταγωνιστή τον Ζούρκο, που πέτυχε δυο γκολ, τα Γιαννιτσά έφυγαν με το διπλό από την έδρα της ΑΠΕ Λαγκαδά, με 1-3, στο ντεμπούτο του Τίμου Καβακά στον πάγκο τους. 

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα εντός για την ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου, που πλήρωσε την αναποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες του πρώτου μέρους και το κακό δεύτερο. Σειρά έχει η έξοδος με τον Μακεδονικό την άλλη Κυριακή. 
Στο πρώτο μέρος ο άνεμος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δυο ομάδων, με την ομάδα της Πέλλας να κάνει το 0-1 στο 22’, με πέναλτι του Ζούρκου, το οποίο κέρδισε ο Παντελίδης από τον Τσότρα. 
Στο 41΄ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, σε ανατροπή του Τριανταφυλλίδη από τον Κύρου, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Τσότρας πλάσαρε άουτ από κοντά, σε «ανοιχτή» εστία.
Στο 45΄ ο προωθημένος Γιάννης Τσότρας ισοφάρισε σε 1-1 για τον Λαγκαδά, με κοντινό τακουνάκι μετά από φάση διαρκείας και ανάμεσα σε όμιλο παικτών, μετά από κόρνερ. Το 1-2 για τα Γιαννιτσά έκανε στο 56΄ ο Χουσεϊνογλου με δυνατό σουτ σε αντεπίθεση, δυο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα. 
Το τελικό 1-3 για τους φιλοξενούμενους διαμόρφωσε στο 83΄ ο Νίκος Ζούρκος, με ωραίο απευθείας φάουλ. Ευκαιρίες για την ΑΠΕΛ έχασαν οι Τριανταφυλλίδης (21’), Κυζιρίδης (27΄), Καραγκούνης (31΄), Βλαχόπουλος (78΄) και Ζαγναφέρης (88΄). Για τα Γιαννιτσά απείλησαν οι Ζαρογιάννης (11΄), Ζούρκος (16΄, 63΄).
ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 1-3
Διαιτητής: Μέγας (Πιερίας)
ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Τριανταφυλλίδης, Τσότρας, Βόσδου, Σαμουηλίδης, Ταχμαζίδης (60΄ Βλαχόπουλος), Πολυζωίδης (82΄ Αλμύρας), Κυζιρίδης, Καραγκούνης (62΄ Συμεωνίδης), Ζαγναφέρης.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Κύρου, Σέρα, Παπασυμεών, Ιορδανίδης, Παντεκίδης, Ζαρογιάννης (70΄ Μπαμπαλής), Κοτσαρίδης (46΄ Μουρίκι), Ζούρκος, Κοβάτσης (54΄ λ.τ. Χουσεϊνογλου), Ευθυμιάδης (75΄ Πετράι), Παντελίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου