Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : ΣΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Ο ΚΑΚΟΓΛΟΥ , ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ







Ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς καλωσορίζει με χαρά τον Κώστα Κάκογλου στην ποδοσφαιρική οικογένεια του!

Ο έμπειρος προπονητής με δίπλωμα UEFA αναλαμβάνει τα τμήματα Νέων και Παίδων, στοχεύοντας στην γενικότερη ανάπτυξη ενός ζωτικής σημασίας τομέα του συλλόγου, όπως είναι τα τμήματα υποδομής.

Ο Κάκογλου δηλώνει αποφασισμένος να δημιουργήσει στο κομμάτι των ακαδημιών και παράλληλα να προσφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία του στην γενικότερη τεχνογνωσία στην εξέλιξη των τμημάτων, συνεχίζοντας την μεγάλη παράδοση επί σειρά ετών του Ποσειδώνα Καλαμαριάς-!

Ο 44χρονος προπονητής έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του -σημειώνοντας μεταξύ άλλων ανόδους σε κατηγορίες, αλλά και δημιουργία υποδομών- στους εξής συλλόγους από ερασιτεχνικές μέχρι και επαγγελματικές κατηγορίες:

Απόλλων Καλαμαριάς, Δόξα Καλυβιών, Παλαιόχωρα, Νίκη Πολυγύρου, Άγιος Αντώνιος, Αγία Τριάδα, ΠΝ Αράχου, Αγιος Γεώργιος Ν. Κρήνης, Λευκάδια, Αναγέννηση Επανωμής, Καλλικράρεια, Νίκη Μεσημερίου.

Ως ποδοσφαιριστής έχει φορέσει τη φανέλα μεγάλων συλλόγων όπως Απόλλων Καλαμαριάς, Λύκοι, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Εθνικός Πειραιώς, Κοζάνη, Παναιγιάλειος, Εθνικός Αστέρας, Δόξα Δράμας!

Στο πλευρό του Κάκογλου, θα είναι ως τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών ο Φώτης Μαζουλουξής,


Στον χθεσινό αγώνα με τον Αετό Βασιλικών ο Ποσειδώνας ήρθε ισόπαλος 1-1 
με 20 βαθμούς ο Αετός στην πρώτη θέση ενώ 18 βαθμούς έχει ο Ποσειδώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου