Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ : ΠΕΡΑΣΕ ΑΕΡΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ.. 1-4






Τα παιδιά των Δούμα-Μπούρκα κέρδισαν με 1-4 τον Ιάσονα Αυγής και συγκατοικούν πλέον στην κορυφή της Α1 με Ποσειδώνα Μηχανιώνας και Καμπανιακό!
Ο Κώστας Γιότκος ήρθε αντιμέτωπος με… το έργο δύο παλιών γνώριμων: του Τάσο Δούμα, με τον οποίο σε ρόλο παίκτη του Θερμαϊκού είχε κατακτήσει κάποτε το… τρεμπλ (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, 1η θέση στα περιφερειακά play-off) και του Βασίλη Μπούρκα, τον οποίο είχε στο περυσινό ρόστερ, επίσης ως παίκτη. Αμφότεροι, πλέον, προπονητές του Θερμαϊκού Θέρμης, μαθητές που κέρδισαν τον δάσκαλο.
Σε ένα όμορφο παιχνίδι στην Αυγή, ο Θερμαϊκός έπαιξε με περίσσεια αγωνιστική πειθαρχία και συγκέντρωση, καταφέρνοντας να κλείσει αποτελεσματικά τους χώρους και να χτυπήσει «φονικά» στο transition! Δεν ήταν, πάντως, μια ημέρα τόσο κακή όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα για τον Ιάσονα, που, όμως, με εξαίρεση τα σουτ των Στασινόπουλου, Παναγιωτόπουλου και Στεφανίδη, δεν βρήκε τις απαντήσεις στην αποτελεσματικότητα της Θέρμης.
Στο 15ο λεπτό, μετά από προσωπική του ενέργεια, ο Ράτζα σέρβιρε στον Χαραλαμπίδη για το 0-1! Με την έλευση του ημίωρου, μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, όταν τα αδέρφια Αχαλινόπουλου συνεργάστηκαν, ο Λεωνίδας σέντραρε από πλάγια και ο Κώστας έγραψε το 0-2 με πλασέ.
Στο δεύτερο μέρος, οι «πράσινοι» δεν σήκωσαν το πόδι από το γκάζι και έκαναν το 0-3 στο 59′ με σκόρερ τον Φούσκα. Η Αυγή μείωσε με αυτογκόλ του Τρόκα στο 71′, για να έρθει στο 80′ ο Πασιαρδής, με πολύ ωραία ατομική ενέργεια και σουτ, να κάνει το τελικό 1-4! Μάλιστα, παίκτες και τεχνικό επιτελείο της Θέρμης αφιέρωσαν την νίκη στον Βασίλη Μπούρκα, που απουσιάζει στην Αμερική.
Το τρίποντο αυτό έφερε και τον Θερμαϊκό στην πρώτη θέση, συγκάτοικο του Ποσειδώνα Μηχανιώνας και του Καμπανιακού στους 26 βαθμούς (όλοι αήττητοι), την ώρα που ο Ιάσων Αυγής, που γνώρισε σήμερα την δεύτερη μόλις ήττα του, έμεινε στους 16, ανάμεσα σε Θύελλα Περιστερώνα και Φοίνικα Πολίχνης που τον προσπέρασε.
Ιάσων Αυγής (Γιότκος): Καραβελίδης, Σταυρίδης, Αβαλιάν, Πλήκας, Αντωνιάδης, Νικολαΐδης, Στεφανίδης, Βεϊδαμενίδης, Στασινόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Παπαποστόλου.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Λάμπρου, Βαρότσης, Κατσαρός, Αυγουστίνος.
Θερμαϊκός Θέρμης (Δούμας): Παναγιωτίδης, Κοσμίδης, Ράτζα, Τρόκας, Φάκκας, Στεφανίδης, Αχαλινόπουλος Λ., Χαραλαμπίδης, Φούσκας, Κουτσικοβαγγέλης, Αχαλινόπουλος Κ..
Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Πασιαρδής, Κολώνης, Θάνος, Τόπτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου