Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ : ΑΛΩΣΕ ΤΟ ΚΟΛΧΙΚΟ 2-4 , ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΠΑΤΣΙΑ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ








Με 2-4 κέρδισε ο Ιάσων Αυγής τον Κεραυνό Κολχικού στο Κολχικό σε ένα παιχνίδι που αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο επόπτης Πατσιάς που εξόργισε τον φίλαθλο κόσμο του Κεραυνού αλλά και την ομάδα με την απόφαση του να μετρήσει τέρμα της Αυγής το οποίο όλοι λένε ακόμα και οι φίλοι της Αυγής αλλά και ποδοσφαιριστές του Ιάσων ότι δεν πέρασε τη γραμμή . 

Τη συγκεκριμένη φάση θα τη δείτε στο βίντεο του αγώνα στο 3.40.

Ο Ιάσων Αυγής στο τελευταίο 20 λεπτο ενώ είδη είχε προηγηθεί 1-2 με το συγκεκριμένο τέρμα , είχε την κατοχή της μπάλας και δημιουργούσε ρήγματα στον Κεραυνό που αναγκαστικά είχε βγει μπροστά και έχασε 3-4 ευκαιρίες . Όμως μέσα από τις αντεπιθέσεις κατάφερε να πετύχει άλλα 2 τέρματα που δίκαια κέρδισε με 2-4 . 

Από την άλλη ο Κεραυνός είχε κι αυτός τις προϋποθέσεις ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με μια κλασσική ευκαιρία του Γεροντίδη να ανοίξει το σκορ ενώ αργότερα είχε το δοκάρι που τράνταξε την αριστερή δοκό. 
Όμως λίγο πριν το φινάλε πίεσε και μείωσε σε 2-4 . 

Ένα παιχνίδι πολύ δυνατό , με ανατρεπτικές φάσεις , σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο άσχετα με το ψιλόβροχο και με προβολείς αναμμένους έχοντας μια ιδιαίτερη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα .  

Περίπου στο γήπεδο βρέθηκαν 400 φίλοι των δυο ομάδων όπου μέσα σε πλήρη αγωνιστικά πλαίσια χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές . 

Εξαιτίας όμως του επόπτη Πατσιά σε κάποια φάση εκεί που μέτρησε το τέρμα δημιουργήθηκε ένας εκνευρισμός στην κερκίδα ο οποίος έληξε άμεσα . 



4 σχόλια:

  1. kai apo to video katalabenis an perase tin grami?kai pios poosferistis tou iason ipe oti den perase kai pios fila8lo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν παραπληροφορώ , υπάρχουν μαρτυρίες ποδοσφαιριστών του Ιάσων και επίσης οι αντιδράσεις τόσο του κόσμου του Ιάσων και των ποδοσφαιριστών δεν έδειχναν κάτι τέτοιο .. Καλή συνέχεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kamia martiria den iparxi pexti tou iasona kai oi antidrasis tou kosmou itane giati proipa oti apo tis kerkides den fenete tipota kai den mporis na katalabis an perase oi antidrasis ton podosferiston tou kolxikou dixnoun ti egine giati pigan mono o termatofilakas kai dio pektes ston epopti

    ΑπάντησηΔιαγραφή