Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Ο εξοπλισμός και το κράνος τον έσωσαν από τα άσχημα…





Τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση δικύκλου με ΙΧ, σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής (2/11) σε κεντρικό δρόμο της Στυλίδας.

Ένα μηχανάκι που οδηγούσε 20χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με τα χρώματα του ΑΟΣ, έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που κινούνταν κανονικά στον κεντρικό δρόμο.

Η σύγκρουση αν και έγινε με λίγα χιλιόμετρα  ήταν «γεμάτη» και είχε ως αποτέλεσμα ο νεαρός δικυκλιστής να χτυπήσει πάνω στο αμάξι και στη συνέχεια να πέσει στο οδόστρωμα. Πολύ γρήγορα στο σημείο βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΑΟΣ Τάσος Πουρνάρας ο οποίος και συνόδευσε τον 20χρονο στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας. Εκεί έφτασαν πολύ γρήγορα όλοι σχεδόν οι άνθρωποι της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της Στυλίδας προκειμένου να διαπιστώσουν την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή τους.

Τελικά το κράνος και ο κατάλληλος εξοπλισμός (τζάκετ και γάντια) είχαν κάνει τη δουλειά τους και ο νεαρός πήρε άμεσα εξιτήριο αφού όλες του οι εξετάσεις ήταν καθαρές.

Σύμφωνα με τον κ. Πουρνάρα, η διοίκηση του ΑΟΣ είναι ιδιαίτερα αυστηρή προς τους νεαρούς παίκτες της, επιβάλλοντας σε όσους πηγαίνουν στο γήπεδο με μηχανάκι να φορούν το κράνος τους. 


Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο 20χρονος μόλις είχε ολοκληρώσει την προπόνηση και πήγαινε στο σπίτι του. 

Μια στιγμή απροσεξίας ήταν αρκετή να τον βάλει σε περιπέτειες ωστόσο το κράνος και ο υπόλοιπος εξοπλισμός περιόρισε την ταλαιπωρία σε μια απλή βόλτα στο Νοσοκομείο Λαμίας.

ΠΗΓΗ:lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου