Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ : ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ 3-1 ΤΟ ΚΟΛΧΙΚΟ ..







Μετά τον Ασκό και το Ζαγκλιβέρι, ο Μακεδονικός Λητής απέκλεισε και τον Κεραυνό Κολχικού στο κύπελλο, νικώντας με 3-1 τους Μπαλαφτσανούς. 
Με δύο γκολ του Καφετζή και ένα του Γίλη, η ομάδα του Σάκη Κοσμούδη που έπαιξε πολύ καλά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, πρόσθεσε ακόμα μια νίκη-πρόκριση στο ενεργητικό της. Απέναντι της, η ομάδα του Σταύρου Βαγγελόπουλου. Ενός προπονητή που πριν δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Μακεδονικού Λητής και για πρώτη φορά επέστρεψε στη Λητή ως αντίπαλος.
Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί, πως ο Κεραυνός που ισοφάρισε προσωρινά στο 28′ με απευθείας φάουλ του Γιώργου Σταμπουλή, παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια καθώς εκτός αποστολής βρέθηκαν οι Γεροντίδης, Σιαντρόπουλος, Σολομωνίδης, Πεταλωτής, Χατζηδάκης, Μακρής Μπαλιού, Ουρδούδης. Από τη Λητή στην αποστολή και εκτος ενδεκάδας βρισκόντουσαν ο Παντελής Κοσμούδης και ο Πιτσινέλης.
Παρά τον αποκλεισμό, η εμφάνιση των υπόλοιπων παιδιών που έπαιξαν σήμερα στη Λητή δεν ήταν αρνητική, με τον Σταύρο Βαγγελόπουλο να μένει ευχαριστημένος από την προσπάθεια.
www.epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου