Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ : 1-0 Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ.




Σπουδαία νίκη για τον Αγροτικό Αστέρα με 1-0 την Ζάκυνθο στο γήπεδο του Ευόσμου. 

Ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε με 1-0 της Ζακύνθου και πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Football League. Ο Αλέξης Τσεμπερίδης στο 53ο λεπτό το γκολ των γηπεδούχων, με δέκα παίκτες οι φιλοξενούμενοι από το 62' λόγω αποβολής του Ζαουάντ Ζαϊρί.

Αγροτικός Αστέρας είχε την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία τουΔημήτρη Πολίτη. Οι Τοπούζης, Βελλίνης κι Οικονόμου επιχείρησαν αξιόλογα σουτ, όμως έπεσαν πάνω σ' έναν εντυπωσιακό Πολίτη, ο οποίος, όποτε χρειάστηκε, δήλωσε "παρών" κι έσωσε την ομάδα του.
Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να "χτυπήσουν" στην κόντρα, έχοντας ως κύριο εκφραστή των επιθετικών προσπαθειών τονΖαουάντ Ζαϊρί, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 37ο λεπτό έλαβε χώρα η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους. Ο Ιβάν Γέσιτς έκανε το δυνατό σουτ, ο Πολίτης αιφνιδιάστηκε, με αποτέλεσμα να χάσει την μπάλα μέσα από τα χέρια του, όμως στάθηκε τυχερός, αφού αυτή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έφθασαν κοντά στο γκολ, όμως το διαγώνιο σουτ του Βελλίνη, αποκρούστηκε εντυπωσιακά ο Πολίτης. Τελικά, η πίεση του Αγροτικού Αστέρα "απέδωσε καρπούς", καθώς στο 53' ο Αλέξης Τσεμπερίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου.
Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τη Ζάκυνθό, αφού στο 62' έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ζαϊρί με δεύτερη κίτρινη για "θέατρο". Οι παίκτες του Παναγιώτη Διλμπέρη διαχειρίστηκαν εξαιρετικά τα εναπομείναντα λεπτά και πανηγύρισαν τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα της Football League.

Οι συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Τσεμπερίδης, Καθάριος (76' Γιάντσης), Οικονόμου (85' Μακρυδημήτρης), Τοπούζης, Γέσιτς, Βελλίνης (61' Θεοδωρίδης).
Ζάκυνθος: Πολίτης, Κυριακίδης, Βοσνακίδης, Κουρέλλας, Ορφανίδης, Ναζίμ, Μεντούρ (75' Πέττας), Λέκκας (72' Κωστούλας), Ζαϊρί, Καραμαλίκης (74' Κρολ), Στασινόπουλος.

www.contra.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου