Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ.. 2-1 ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΡΙΚαβαλάρης στον 4ο όμιλο είναι ο Κεραυνός Κολχικού με 16 βαθμούς μετά τη σπουδαία νίκη επί του Άρη Καβαλαρίου στο Κολχικό. 

Ο αγώνας είχε εκατέρωθεν φάσεις και από τις δυο πλευρές και αν ήταν ποιο προσεχτικοί οι επιθετικοί στην τελική προσπάθεια θα είχαμε ακόμα μεγαλύτερο σκόρ.

Το αποτέλεσμα εξαρχής κρίνεται δίκαιο για τον Κεραυνό αλλά θα μπορούσε και υπό προϋποθέσεις να έχει πάρει ισοπαλία ή και νίκη το Καβαλάρι . 

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε το παιχνίδι και ευχαριστήθηκε με τη διακύμανση του σκόρ. Περίπου 70 άτομα ήταν από το Καβαλάρι και συνολικά περίπου 200-250 άτομα ήταν στις κερκίδες. 

Το σκόρ άνοιξε για τον Κεραυνό με αυτογκόλ του Καβαλαρίου μετά από σέντρα του Αρνείδη .
Το 1-1 έγινε μετά από ένα καταπληκτικό πλασέ στην κλειστή γωνία του Καζαντζή και το 2-1 το έκανε ο Χατζησαββίδης με ένα εκπληκτικό σούτ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης. Ο Άρης Καβαλαρίου διαμαρτύρεται για ένα ακυρωθέν γκόλ λόγω οφσαϊντ. Έχουμε μια εικόνα η οποία εν μέρει δικαιώνει τον διαιτητή καθώς ο παίχτης είναι μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό πρωτού ακόμα δωθεί η πάσα . 

Βέβαια η κάμερα δεν είναι στην ιδια ευθεία και επομένως δεν μπορεί να είναι ξεκάθαρο 100 % αλλά λόγω ότι ο παίχτης είναι έμπροσθεν του αμυντικού και όχι παράλληλα αυτό φαίνεται ξεκάθαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου