Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΤΡΕΙΣ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ... 1-3 ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ













Συνεχίζει το αήττητο σερί του ο Κεραυνός Κολχικού καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο του Μακεδονικού Αγίου Βασιλείου εκτός έδρας και έριξε τρείς Κεραυνούς δίπλα στη λίμνη και κέρδισε με 1-3. 

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο όμως ήταν αρκετά δύσκολο καθώς η βροχή είχε κάνει δύσκολο τον αγωνιστικό χώρο . 

Μπροστά σε περίπου 100 φίλους του ποδοσφαίρου τουλάχιστον 40-50 άτομα από το Κολχικό. Ο Κεραυνός ξεκλείδωσε την άμυνα του Μακεδονικού γύρω στο 30 ΄ με τον Γκούνιο. 

Το ημίχρονο τελείωσε με 0-1 για τους πράσινους και λιγα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Μακεδονικός έμεινε με 10 παίχτες καθώς ένας παίχτης έβριζε τον διαιτητή και τον έδωσε κόκκινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός Κολχικού ήταν αρκετά ανώτερος και κατάφερε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Χατζησαββίδη να κάνει το 0-2 ενώ λίγο γύρω στο 75 ' ο Αδαμίδης έκανε το 0-3 με ωραία ενέργεια. Ο Κεραυνός έχασε 2-3 ακόμα κλασσικές ευκαιρίες . 

Στο 93' μια διέλευση του Μακεδονικού στην περιοχή του Κεραυνού είχε ως αποτέλεσμα να γίνει πέναλτι για τον Μακεδονικό όπου η μπάλα κατέληξε για πρώτη φορά στα δίχτυα του Κεραυνού αλλά και κόκκινη κάρτα για τον Καραχάλιο .


  • Την αναμέτρηση παρακολούθησε ο Φώτης Γουνιώτης προπονητής του Στρατωνίου ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση στην ΕΠΣ Χαλκιδικής . 
  • Φάσεις και στιγμιότυπα της αναμέτρησης θα μεταδώσει το Europe 1 τη Δευτέρα στις 22:00 και την Πέμπτη στις 19:00.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου