Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ : ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-3







Του ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ Γ. ΑΜΙΤΖΟΓΛΟΥ
Νέα απώλεια βαθμών εντός έδρας για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και προβληματισμός για την συνέχεια. Για δεύτερο αγώνα τα τραγικά αμυντικά λάθη, παρόμοια βλέπουμε σε τοπικές μικρές κατηγορίες, έκριναν το τελικό αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει όμως την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού. 

Η απόδοση των Απολλωνιστών ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν άκρως αποκαρδιωτική, με ορισμένους ποδοσφαιριστές να μας θυμίζουν το ρητό ΄΄ καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά τελευταίος στην πόλη ΄΄ ή διαφορετικά ορισμένοι να μην έχουν προσαρμοστεί ακόμα στις απαιτήσεις της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ, παραμένοντας ίσως ν΄ αγωνίζονται ακόμη στην τοπική Α1 κατηγορία.

Ο αντίπαλος, που σημειωτέον έκαναν ταξίδι 5 ωρών αυθημερόν, έπαιξε ψυχωμένα και δυνατά, από τα κύρια χαρακτηριστικά των αγώνων της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των γηπεδούχων, και έχοντας το σκορ υπέρ τους στο δεύτερο μέρος απλά διαχειρίστηκαν όπως έπρεπε τον χρόνο που απέμενε. 

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ήταν και ομάδα που δεν μπορούσε να την αντιμετωπίσει στα ίσια ο Απόλλωνας και αυτό φάνηκε στο δεύτερο μέρος που ανέβασε την απόδοσή του. Προσωπική μας άποψη είναι ότι έχουν ευθύνη για την εικόνα παίκτες και προπονητής και θα πρέπει πολύ σύντομα να βρουν τις λύσεις που θα φέρουν τα θετικά αποτελέσματα στην ομάδα. Η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο για δεύτερο εντός έδρας αγώνα ήταν αρκετά ικανοποιητική ! Όμως αυτό.. δύσκολα να συνεχιστεί εφόσον η ομάδα παρουσιάζει την προχθεσινή εικόνα και δεν φέρνει θετικά αποτελέσματα.

Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις , με τερέν που ήταν ιδιαίτερα βαρύ, δυνατά μαρκαρίσματα, αλλά σε αθλητικά πλαίσια. 

10ο εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Καρυπίδη κεφαλιά Ivic στο πρώτο δοκάρι για την άλλη πλευρά της εστίας η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ από το τα δοκάρια του Συριτούδη.
17ο η μπάλα βρίσκετε μπροστά στον Μισαηλίδη Π. και με λάθος συνεννόηση με τον Σκαπέρδα θα δώσει την ευκαιρία στον ΕΡΚΑΝ να παρεμβαίνει και με προβολή να ανοίξει το σκορ σε 0 – 1.
22ο ο Γωνιάδης με φαλτσαριστό σουτ θα στείλει την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
22ο κακή εκτίμηση των αμυντικών του Απόλλωνα μέσα στην περιοχή τους, θα δώσουν την ευκαιρία στον αμαρκάριστο Τσέκο με πλασέ να στείλει την μπάλα στην ρίζα της καθέτου δοκού και στην συνέχεια στα δίχτυα διπλασιάζοντας το σκορ σε 0 – 2.
69ο ωραία σέντρα από δεξιά του Παπαδόπουλου Γ. στην καρδιά της άμυνας του Εθνικού με ωραίο πλασέ και εξίσου υποδειγματική κεφαλιά του IVIC θα μειώσει το σκορ σε 1 – 2.
93ο Αντεπίθεση του Εθνικού από δεξιά σέντρα για τον αμαρκάριστο ΚΡΙΕΖΗ δεν θα δυσκολευτεί με κεφαλιά, αφού πρώτα η μπάλα χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι, να κάνει το 1 – 3.
Η διαιτησία του κ. Σιδερίδη Β., Κεντζιόπουλου Σ., (Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ) Παπαδάκη Αθ. (Ε.Π.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ) χωρίς σοβαρά λάθη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ. (ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ Ν.): Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ. (73Ο Κίτσας), Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγου, Βοτάρης, Μισαηλίδης Π., Σιδηρόπουλος Χ. (80ο Φλαρούντζος), Πετρίδης, Ivic, Νήρλας, Καρυπίδης (60ο Χ΄΄στεφάνου).
ΕΘΝΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (ΒΟΥΡΔΟΓΛΟΥ Κ.): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσιρμπατζούδης, Πελτέκης, Τορομανίδης, Ερκαν (62ο Κριεζής), Τσέκος (77ο Αμπραχαμιάν), Γωνιάδης (84ο Καραπατσιάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου