Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

O ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΕΙΠΙΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΤΟ ΝΕΡΟ... 2-1 ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ






Την τέταρτη του εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Πανσερραϊκός, που κέρδισε με 2-1 τον Εθνικό Αγιονερίου, σε αγώνα για την 13η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.



Συνέχεια στο αήττητο σερί του το οποίο και έχει από την έναρξη του πρωταθλήματος, έδωσε ο Πανσερραϊκός. Το συγκρότημα του Κώστα Βασιλακάκη μπήκε νωθρά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα στο 26΄ οι φιλοξενούμενοι να δημιουργήσουν την πρώτη φάση μπροστά στα καρέ του Ανδρούτσου με το σουτ του Πεχλιβάνη να αποκρούεται σε κόρνερ από τον γκολκίπερ των «λιονταριών». 

Η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων, ήρθε στο 38΄με την κεφαλιά του Γκόγκα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καλογεράκη.Οι γηπεδούχοι από το σημείο εκείνο κι έπειτα ανέβασαν την απόδοση τους προκειμένου να φτάσουν στο γκολ, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στο 42΄ όταν ο Σιάκκας σημάδεψε δις τόσο το οριζόντιο όσο και το κάθετο δοκάρι της εστίας της ομάδας του Κιλκίς. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 57΄ οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν μια ανάσα από το να προηγηθούν στο σκορ, η προβολή όμως του Γαϊδαρτζή αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων.

Στο 65΄ το συγκρότημα του Βασίλη Τραϊανόπουλου, έφτασε κι αυτό με τη σειρά του κοντά στο γκολ, ο Δαμιανός Τριανταφύλλου όμως ήταν αυτός που απομάκρυνε την μπάλα προτού αυτή περάσει τη γραμμή της εστίας του Ανδρούτσου. Ότι δεν κατάφεραν οι παίκτες του Εθνικού σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 79΄με γυριστό σουτ του Παπαστεργίου. Η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη έπειτα από το γκολ που πέτυχε, κατάφερε στο 83΄ να ζευγαρώσει τα τέρματα της με την κεφαλιά του Γαϊδαρτζή, ενώ το μόνο που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι ήταν το γκολ της τιμής στο 92΄ με το σουτ του Γκέρτσου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Τριανταφύλλου Δαμ., Περπερίδης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Τριανταφύλλου Κωστ., Ναουμτσέφσκι (60΄Καψάλης), Μπονέρης (65΄Παπαστεργίου), Γκόγκας, Ρούτσης, Γαϊδαρτζής

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Βασίλης Τραϊανόπουλος): Καλογεράκης, Μπουζούρας, Καζανάς, Μιλκούδης, Αποστολάς, Καρασίμος, Μήτσικας, Στεφανίδης (46΄Πτηνόπουλος), Γκέρτσος, Πεχλιβάνης, Δημητρακόπουλος (78΄Δημητρακόπουλος)



Διάβασε περισσότερα στο: Πανσερραϊκός - Εθνικός Αγιονερίου 2-1 | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου