Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ : ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΠΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΠΗΡΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ...







Με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε να πάρει έναν βαθμό (1-1) στο ματς με τη Ζάκυνθο για την 11η αγωνιστική της Football League.
Την ευκαιρία να «πιάσει» τη Λάρισα στην 3η θέση της βαθμολογίας έχασε η Ζάκυνθος, καθώς ως το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων είχε το προβάδισμα σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα, όμως, δεν κατάφερε να το διατηρήσει. Το τελικό 1-1 στον Εύοσμο έφερε την ομάδα του Ιονίου στους 17 βαθμούς και την 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Θεσσαλονικείς έμειναν στην 8η θέση με 11 βαθμούς.
Η Ζάκυνθος κατάφερε μόλις στο 4' να πάρει προβάδισμα, αφού ο Οικονόμου με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βοσνιάδη. Ο Αγροτικός Αστέρας περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο μετά το γκολ των φιλοξενούμενων, ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε για να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 92' του αγώνα με κεφαλιά του Καπία.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Αμανατίδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδς, Χιντζίδης, Ντόικιτς, Καπίας, Γεωργιάδης, Παλάσκας, Καρακατσάνης (50' Κρυστάλλης), Πέεφ (82' Χατζηλιάδης), Μίλιτς, Καθάριος (70' Αθανασιάδης)
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικόνομου, Νόνης, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Πιτταράς (81'Χατζησάββας), Κρισμάρεβιτς, κυριακίδης, Αποστόλου, Κρολ, Λέκκας (71' Βαρέλα)

www.onsports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου