Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΟΦΗ : ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ....


Δίκοπο μαχαίρι ήταν για τον ΟΦΗ οι σημερινές αποφάσεις του δικαστηρίου που έδωσε νέα προσωρινή διαταγή αλλά απέρριψε τα προσωρινά μέτρα με αποτέλεσμα η Σούπερ Λιγκ να βάζει θέμα αποβολής στο σημερινό Δ.Σ..
Όπως αναφέρει το gentikoule.gr, χθες το πρωί, ο ΟΦΗ έδωσε δύο δικαστικές μάχες. Πέραν αυτής των ασφαλιστικών μέτρων, έκανε ξανά αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 ζητώντας νέα προσωρινή διαταγή - την οποία πήρε μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι εκείνη την ημέρα, ο ΟΦΗ προστατευέται από τους πιστώτες του και κατά συνέπεια η Σούπερ Λιγκ δεν μπορεί να προχωρήσει στην ενεργοποίηση ποινών που έχουν ζητήσει οι Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Ρόβας.
Όμως, το δικαστήριο δεν έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Σούπερ Λιγκ και αυτό σημαίνει ότι το σημερινό Δ.Σ. μπορεί να προχωρήσει στην αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα διότι.
Η συνεδρίαση της Λίγκας είναι προγραμματισμένη στις 14:00 και υπάρχουν νομικοί που υποστηρίζουν ότι με την προσωρινή διαταγή που κέρδισε ο ΟΦΗ, η Σούπερ Λιγκ δεν έχει κανένα δικαίωμα να τον αποβάλει γιατί αυτό συνιστά ποινικό αδίκημα με μεγάλες συνέπειες.
Όπως αναφέραμε νωρίτερα, ο ΟΦΗ κέρδισε την μια μάχη, που αφορά την προσωρινή διαταγή που τον προστατεύει από τους πιστωτές του και η οποία μπορεί και να… ανακόψει την φορά όλων εκείνων που μεθοδεύουν την αποβολή της ομάδας. Όπως αναφέρουν νομικοί κύκλοι «αν η Σουπερ Λιγκ προχωρήσει στην αποβολή του πρωταθλήματος, τότε αυτομάτως θα έχουν παραβιάσει δικαστική απόφαση με ότι αστικές και ποινικές ευθύνες συνεπάγεται το αποτέλεσμα αυτής της απόφασης. Οπότε το λογικό σενάριο είναι να προχωρήσει η Σούπερ Λιγκ στην εξεύρεση μιας συμβιβαστικής λύσης μεταξύ ΟΦΗ και των δικηγόρων των ποδοσφαιριστών διότι τότε θα χάσουν τα χρήματα τους».
Πάντως, όπως και να' χει ο ΟΦΗ θα πρέπει να βρει χρήματα γιατί ακόμα και αν πάρει παράταση από την Σούπερ Λιγκ θα πρέπει να βρει τις λύσεις προκειμένου να έρθει σε συμβιβασμό με την πλευρά των Γεωργίου, Ταυλαρίδη, Ρόβα προκειμένου και εκείνοι με την πλευρά τους να αποσύρουν τα αιτήματα για αφαίρεση βαθμών.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου