Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 : ΕΡΘΕΝ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥ...



Σπουδαία νίκη απέναντι στο σύστημα με τον Απόλλων να κερδίζει τον ΠΑΣ Λαμία με 1-0 με προσωπική ενέργεια του Ευσταθίου. Ο Απόλλων που σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων κατάφερε και κέρδισε όχι μόνο τη Λαμία αλλά και τον διαιτητή που δεν έδωσε καταφανέσταστο πέναλτι αλλά και γέμισε με κίτρινες κάρτες τους παίχτες του Απόλλων ενώ θα έπρεπε η Λαμία να αγωνίζεται με 10 παίχτες. 

Περίπου 2000 φίλοι του Απόλλων στις κερκίδες βοήθησαν τους Πόντιους να πάρουν σημαντική νίκη. Από τη μεριά των φιλοξενουμένων βρέθηκαν περίπου 20 φίλοι της Λαμίας. 

Στο στάδιο του Απόλλωνα βρέθηκε σύσσωμο και το Δ.Σ. της ομάδος Απόλλων Αγίου Γεωργίου ( περιοχή Βέροιας ) όπου αναμένεται να γίνει και αδελφοποίηση της ΠΑΕ Απόλλων 1926 και του Απόλλων Αγίου Γεωργίου Βεροίας . Στα πλαίσια της εξωστρέφειας της ΠΑΕ Απόλλων να θυμίσουμε οτι είδη πραγματοποιήθηκε αδελφοποίηση με τον Απόλλων Κρύας Βρύσης τον Απόλλων Αρναίας αλλά και τον Απόλλων Πευκοδάσους.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης βραβεύτηκε από την ΠΑΕ Απόλλων ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Γιώτης Ασλανίδης
Οι συνθέσεις
ΑΠΟΛΛΩΝ: Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κουρούπης, Δήμου, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος, Τσούτσης, Καράμπελας (46’ Καπετάνος), Ευσταθίου, Αναστασίου( 55 Παπαδόπουλος).
ΛΑΜΙΑ:Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης(61 Φράγκος), Λεάντρο, Ρεπετσάς(80 Αντωνόπουλος), Μουμίν, Καμαρά, Βασιλόγιαννης, Γιενγκά, Νεόφυτος(69 Χαϊκάλης) , Γκούρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου