Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-20



Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το γήπεδο της Αργυρούπολης κατά τη διάρκεια του αγώνα Πανιώνιος-Παναθηναικός για το πρωτάθλημα Κ20 της Σούπερ Λίγκ. Πηνιώτης και Ντουρμισάι στο νοσοκομείο.
Οι οπαδοί των φιλοξενουμέων που αριθμούσαν περίπου τους τριάντα συνεπλάκησαν αρχικά φραστικά με γονείς και φιλάθλους του Πανιώνιου και εν συνεχεία έκαναν «ντου» στα αποδυτήρια και ξυλοκόπησαν άγρια δύο ποδοσφαιριστές του Ιστορικού.
Τον Άγγελο Πηνιώτη και τον Φιορίν Ντουρμισάι που παρακολουθούσε απο τις εξέδρες το παιχνίδι.
Ο πρώτος νοσηλεύεται στα επείγοντα με πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν για ράμματα στο πρόσωπο και αφόρητους πόνους στα πλευρά. Ο δεύτερος δεν έχει κάποια σοβαρά τραύματα εκτός απο κάποιες αμυχές και μόλωπες στο πρόσωπο.
Τα όσα διαδραματίστηκαν δεν περιγράφονται με λόγια και εάν δεν υπήρχε στο τέλος ο προπονητής των πρασίνων, Σπύρος Μαραγκός τα πράγματα θα είχαν πάρει άλλη τροπή...
Ηταν ο μοναδικός που μπήκε ανάμεσα στους οπαδούς του ''τριφυλλιού'' και προσπάθησε να ελέγξει την κατάσταση.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες την ''φωτιά'' άναψε γονέας του Πανιώνιου, ο οποίος λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης σηκώθηκε και φώναξε ρυθμικά ''Ολυμπιακός''....
Απο εκεί ξεκίνησαν όλα.
Για την ιστορία ο Πανιώνιος αν και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 2-0, έκανε την ανατροπή πετυχαίνοντας τρία γκόλ στην επανάληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου