Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - ΗΡΑΚΛΗΣ 0-1 ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΓΗΡΑΙΟΣ...( vid )



Τυχερός ο γηραιός σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικείται από δάφνες ποιότητας λόγω του αέρα όπου έκανε πολύ δύσκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών κέρδισε με 0-1 μέσα στην κατάμεστη Καλαμαριά. 

Ο Ηρακλής ευτύχησε να ανοίξει το σκόρ στο δεύτερο ημίχρονο σε ένα σημείο που τον βοήθησε ουσιαστικά και ο αέρας καθώς μπέρδεψε τον Βρονταρά. Ο Απόλλων από το σημείο αυτό και μετά δηλαδή από το 65 ' προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση αλλά δε τα κατάφερε. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων είχε μια ευκαιρία με ποιο ουσιαστικό τον Ηρακλή που είχε 2 δοκάρια ένα στο 5' και ένα στο 40' και διπλή επέμβαση του Βρονταρά αλλά και 3 ευκαιρίες . 

Στις κερκίδες βρέθηκαν περίπου 3000 Απολλωνιστές που κοκκίνισαν το γήπεδο και περίπου 1000 φίλοι του Ηρακλή που στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησαν μια μικρή εστία έντασης . Παρατηρήθηκαν επίσης και μερικά καθίσματα σπασμένα από τη μεριά των φιλοξενουμένων. 

Δίκαιη κρίνεται η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Ολίσε.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές κρίνεται ώς τοπικό κλασικό ντέρμπι με τις δυο ομάδες όμως να μη μπορούν να οργανώσουν καλά το παιχνίδι τους λόγω του αέρα.


ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Π. Διλμπέρης):  Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κουρούπης, Δήμου, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Ακασού(Ολίσε 78′), Καπετάνος(Νατσιόπουλος 53′), Καράμπελας, Ευσταθίου, Αναστασίου(Τσούτσης 71′).
Στον πάγκο: Παπαδόπουλος Π., Κιόσε, Μπερντέν, Ολίσε, Νατσιόπουλος, Τσούτσης, Παπαδόπουλος Β.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας(Κάσσος 14′), Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Πουρτουλίδης, Κυριακίδης, Πασάς(Σιατραβάνης 63′), Περόνε(Λουκίνας 90′).
Στον πάγκο: Παπαθανασίου, Βαλεριάνος, Ζιαμπάρης, Κάσσος, Τσιλιανίδης, Σιατραβάνης, Λουκίνας.

9 σχόλια:

  1. Μάλλον ο αρθρογράφος δεν είδε ούτε από την τηλεόραση τον αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα 3.000 απολλωνιστές που τα είδες;Δες λίγο τγα πρώτα δευτερόλεπτα και θα καταλάβεις χαζούλη
    ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μητέρα του βλάκα είναι πάντα έγκυος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλαράκι όπως και να σε λένε είσαι λίγος. Το διαδίκτυο έχει γεμίσει σκουπίδια γιατί επιτρέπουν σε σκουπίδια σαν και σένα να έχουν βήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο για τους 3000 φίλους του Απόλλωνα, σε ολόκληρο τον πλανήτη να ψάξεις, δεν θα τους μαζέψεις. Άνθρωποι σαν και εσένα κάνατε τον Απόλλωνα μικρό. Καιρός είναι να αλλάξετε όνομα σε ΠΑΟΚ Β´ να τελειώνουμε. Κρίμα και πάλι κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διάβασε τις δηλώσεις του προπονητή σου και τα στατιστικά του αγώνα. Λίγε.
    Επίσημα πλέον από Παναγιώτης παναγιωτιδης θα αναφέρεσαι ως ´λιγος´

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόντιος κι εναν ομάτ αλλά σαν τον Ηρακλή δεν έχει φιλαράκο...
    Όσο για τις ευκαιρίες και την ποιότητα του αγώνα βάλε ΟΤΕTV....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αχαχαχαχαχα τι λέει ρε ο καραγκιόζης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τις 3000 του ηρακλη πως τις εκανες για 500 ατομα και της καλαμαριας το αντιθετο ? οσο για τον αερο στο πρωτο που ηταν υπερ της καλαμαριας δεν ειδα φαση για τον ποντιακο συλογο αλλα δοκαρια απο ηρακλη....για το πεναλτι δεν λεμε τιποτα ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή