Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΕΛ : ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΑΛΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ







Δελτίο Τύπου 
Με ένα αγωνιστικό χαλάρωμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής. 
Ο προπονητής της ομάδας μας έχει λευκό το απουσιολόγιο του και η αποστολή απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές, 2 εκ των οποίων θα μείνουν εκτός πριν την έναρξη του αγώνα.
Μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα μας, έκοψε την πίτα της για το 2015 η οποία συνοδεύθηκε από τις ευχές του Γιώργου Μαρμούρη. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας ευχήθηκε υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και εκπλήρωση των στόχων της ομάδας και τόνισε με νόημα, πως θα είναι δίπλα σε κάθε ποδοσφαιριστή ότι κι αν χρειαστεί με σκοπό, το καλό της ΑΠΕΛ !
Με τη σειρά της, η διοίκηση ευχήθηκε κι αυτή υγεία στους ποδοσφαιριστές και καλή συνέχεια στη προσπάθεια που κάνουν, ενώ ευχαρίστησε και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα για τις χαρές που τους έχει δώσει, δια στόματος του προέδρου κ.Σταυρούση.
Ο Θωμάς Καπετανόπουλος, εκπροσωπόντας τους ποδοσφαιριστές, τόνισε πως όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη διοίκηση της ομάδας, ο στόχος είναι κοινός και όνειρο όλων και πως από τη πλευρά τους όλοι οι ποδοσφαιριστές, θα κάνουν τα πάντα για να συνεχιστεί αυτή η πορεία !
Το γιορτινό αυτό κλίμα, έκλεισε με τα καθιερωμένα πειράγματα, στον ''νικητή'' της βραδιάς Γιώργο Παραλίκη, ο οποίος ήταν ο τυχερός!
Η Α.Π.Ε. ΛΑΓΚΑΔΑ εύχεται καλή χρονιά με Υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά και στις οικογένειές τους!
Παρών στην εκδήλωση, έδωσε και ο γνωστός για τα αισθήματά του προς την ΑΠΕΛ, κ.Μαρτινίδης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου