Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 : ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ & ΜΕΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ...







Κοπή πίτας με… ανακοινώσεις για το γήπεδο!!!Η αίθουσα στο Θεατράκι της Χηλής γέμισε από παιδιά των ακαδημιών του Απόλλωνα, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Νότα αισιοδοξίας για το μέλλον, χαμόγελα, αλλά και ειδήσεις σε ό,τι αφορά το γήπεδο εμπεριείχε η χθεσινή εκδήλωση της ΠΑΕ Απόλλων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Το παρών έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ (Ανατολίτης, Πασχάλης, Ζώης, Φωτιάδης, Ζαπρόπουλος), το συμβούλιο των παλαιμάχων, ο προπονητής της επαγγελματικής ομάδας Παναγιώτης Διλμπέρης, της δεύτερης Κώστας Γαλτσίδης, όπως και όλοι των ακαδημιών, αλλά -το κυριότερο- πάρα πολλά παιδιών που παίζουν στις ακαδημίες και αποτελούν το μέλλον του συλλόγου. 

Αρκεί, όπως επεσήμανε σωστά ο πρόεδρος των παλαιμάχων, Κώστας Βιόπουλος, να παίξουν και στην πρώτη ομάδα κάποια στιγμή τα παιδιά αυτά… Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γιώργος Τραπεζανίδης και έδωσε τον λόγο στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Αχιλλέα Χαραλαμπίδη, που έκανε λόγο για ενότητα. «Πρέπει να είμαστε όλοι, πέρα από πρόσωπα, ενωμένοι στην ιδέα του Απόλλωνα. Εύχομαι στους παίκτες και τους προπονητές να τα δώσουν όλα, να μείνουμε φέτος στην κατηγορία όταν θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε και το παραπάνω βήμα», είπε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Στη συνέχεια, ο Κώστας Βιόπουλος δεν έκρυψε τη χαρά του για την παρουσία τόσων πολλών παιδιών στην ακαδημία, ενώ επεσήμανε ότι η δική γενιά του μέσα από τις δυσκολίες της προσφυγιάς έκανε γνωστό το όνομα του Απόλλωνα σε όλη την Ελλάδα.

«Το κονδύλι για το γήπεδο έχει βγει»
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Ανατολίτης, που μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται, αλλά και για το γήπεδο: «Ως διοίκηση αναλάβαμε τώρα και είναι λογικό να κάνουμε και λάθη. Θα προσπαθήσουμε αυτά τα λάθη να τα περιορίσουμε και να γινόμαστε καλύτεροι. Χρειαζόμαστε μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους για να τα καταφέρουμε και χαίρομαι που έχω τόσους ανθρώπους δίπλα μου. Είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο ότι έχει εγκριθεί ήδη κονδύλι ύψους 300.000 ευρώ για το γήπεδό μας και έχει περάσει απ’ όλα τα Υπουργεία. Το γήπεδο, το οποίο υπενθυμίζω ότι ήταν ολυμπιακό προπονητήριο, δεν έχει άδεια και με το κονδύλι αυτό και τα έργα που θα γίνουν, θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες πυρασφάλειας, θα αποκτήσει επιτέλους άδεια, ενώ θα προχωρήσουν και τα έργα αντικατάστασης του χορτοτάπητα και αλλαγής των καθισμάτων». 

Παράλληλα, ο κ. Ανατολίτης ευχαρίστησε δημόσια τον κ. Σιμόπουλο, την κ. Γιαννακίδου, τον κ. Γκιουλέκα, αλλά και τον δήμαρχο Θεοδόση Μπακογλίδη, ο οποίος επίσης πήρε το λόγο και μίλησε με κολακευτικά λόγια γΙα την προσπάθεια που γίνεται. Ακολούθησε η κοπή πίτας, αλλά και οι χοροί των νεαρών μελών της Ένωσης Ποντίων Καλαμαριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου