Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

H MAXH ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ...




Μεγάλες ανατροπές σημειώθηκαν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, με Μαλακοπή και Τριανδρία να μπαίνουν στο «πλεονέκτημα» και Φοίνικα, Οδυσσέα και Αίαντα να παλεύουν για μια θέση πλεονεκτήματος.
Έτσι λοιπόν το πρόγραμμα των ομάδων αυτών έχει ως εξής:
Η μάχη για την αποφυγή των play-out και για μια θέση πλεονεκτήματος
Παύλος Μελάς 54 (Θέλει 1 βαθμό με Κύμινα και Καρδία για να εξασφαλίσει και οριστικά την παραμονή του – Υστερεί σε ισοβαθμία με Αυγή)
Μεσημέρι 53 (Θέλει 1 βαθμό με Θέρμη και Αίαντα για να εξασφαλίσει οριστικά την παραμονή του – Υπερτερεί σε ισοβαθμία με Αυγή)
————————————————————————————————————————-
Ιάσων Αυγής 48 (Θέλει δύο νίκες και ένας εκ των δύο παραπάνω να μην πάρουν βαθμό στα τελευταία 2 ματς, για να σωθεί- Θέλει έναν βαθμό για να εξασφαλίσει οριστικά το πλεονέκτημα στα play-out)
ΠΟ Μαλακοπής 46 (Θέλει μία 4 βαθμούς στα ματς με Μακεδονικό έξω και Κύμινα μέσα, προκειμένου να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα. Υστερεί σε ισοβαθμία με Οδυσσέα Κορδελιού, Υπερτερεί με Αία, Φοίνικα και δίνει αγώνα κατάταξης σε ισοβαθμία με Τριανδρία)
Αχιλλέας Τριανδρίας 45 (Θέλει νίκη με Πεντάλοφο και πόντο με τον Φοίνικα, προκειμένου να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα. Υπερτερεί σε ισοβαθμία με Αίαντα και Οδυσσέα Κορδελιού, και δίνει αγώνα κατάταξης σε ισοβαθμία Τριανδρία.)
Οδυσσέας Κορδελιού 43 (Θέλει 6 βαθμούς με Περιστερώνα και Λητή για να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα. Υπερτερεί σε ισοβαθμία με Μαλακοπή, Αυγή και Φοίνικα, δίνει αγώνα κατάταξης σε ισοβαθμία με Αίαντα και υστερεί σε ισοβαθμία με Τριανδρία)
————————————————————————————————————————————————————-
Φοίνικας Πολίχνης 43 (Θέλει 6 βαθμούς με Καρδία μέσα και Τριανδρία έξω προκειμένου να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα. Υπερτερεί σε ισοβαθμία με Μαλακοπή και υστερεί με Αυγή, Οδυσσέα και Αίαντα.)
Αίας Ευόσμου 42 (Θέλει 6 βαθμούς με Λητή και Μεσημέρι προκειμένου να έχει πιθανότητες για το πλεονέκτημα. Ουσιαστικά πρέπει να περάσει δύο από τις παραπάνω ομάδες. Υπερτερεί σε ισοβαθμία με Φοίνικα και Αυγή, υστερεί με Τριανδρία και Μαλακοπή ενώ σε ισοβαθμία με τον Οδυσσέα Κορδελιού, δίνει αγώνα κατάταξης)
b
b2

www.epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου