Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : ΜΕΤΡΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ.

Μειώνονται τα αγωνιστικά προβλήματα στην Καλαμαριά ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.








Οριστικά στο παρελθόν αφήνουν παίκτες και τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Καλαμαριάς τον αγώνα της περασμένης Κυριακής στη Χρυσούπολη κόντρα στον Νέστο.

Η τρίτη συνεχόμενη ήττα πείραξε αναμφίβολα τους «κοκκινόμαυρους», αφού ειδικά στο πρώτο μέρος η ομάδα παρουσίασε πολύ καλή εικόνα. Ωστόσο, δεν υπάρχουν περιθώρια για τους ανθρώπους του Απόλλωνα να σταθούν πολύ παραπάνω στο ματς αυτό, αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται με νέα εκτός έδρας αποστολή στην Κρύα Βρύση κόντρα στην ομόχρωμη και συνονόματη τοπική ομάδα. Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής επί της ουσίας ξεκίνησε χθες, με τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πολλαετίδη να επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας. Ο τεχνικός του Απόλλωνα μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο δεν στάθηκε πολύ στον αγώνα με τον Νέστο, αφού πλην μεμονωμένων περιπτώσεων έμεινε ικανοποιημένος από την εν γένει απόδοση των ποδοσφαιριστών του. Απλά τους ζήτησε ενόψει της συνέχειας να είναι πιο προσεκτικοί, αποφεύγοντας τα όποια λάθη.

Από το μέτωπο των τραυματιών τα νέα ήταν θετικά για τον προπονητή του Απόλλωνα, ο οποίος είδε τον γκολκίπερ Κωνσταντίνου να μετέχει στο προπονητικό πρόγραμμα φωνάζοντας «παρών» ενόψει Κρύας Βρύσης. Προληπτικά δεν πήρε μέρος ο Μήτσικας, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί σήμερα, ενώ σε ένα μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος. Ο τελευταίος αποτελεί και το μοναδικό ερωτηματικό ενόψει του αγώνα της Κυριακής, αφού Μήτσικας και Κωνσταντίνου αναμένεται να είναι απολύτως έτοιμοι. Να σημειωθεί πως στον αγώνα της Κρύας Βρύσης επανέρχονται από τιμωρία και οι Μούχαλης, Νταμαρλής και Πάλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου