Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ... 2-1







Νίκη οριστικής παραμονής πήρε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς που κέρδισε με 2-1 την Κοζάνη και την «έστειλε» στα τοπικά πρωταθλήματα.

\Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Ο Απόλλων χρειαζόταν μόνο έναν βαθμό για την μαθηματική εξασφάλιση της κατηγορίας και η Κοζάνη ήθελε το τρίποντο για να συνεχίσει να ελπίζει. Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερα πάθος αλλά δεν έκαναν κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία εκτός από το σουτ του Ηλία στο 5ο λεπτό.

Αντίθετα, τη μεγάλη ευκαιρία του πρώτου μέρους την είχε ο Απόλλωνας στο 38, με τον Ευσταθίου να χάνει μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά να ανοίξει το σκορ. Η ομάδα του Γιάννη Πολλαετίδη είχε ακόμη ευκαιρία με τον Κανούλα να κάνει το γυριστό, νωρίτερα στο 15ο λεπτό, αλλά η μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο και προσέφεραν τρία γκολ στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Το σκορ άνοιξε στο 60ο λεπτό ο Ευσταθίου και έκανε το 1-0 για τον Απόλλωνα αλλά η Κοζάνη είχε άμεση απάντηση. Στο 67ο λεπτό ο Καπετάνος που είχε μπει ως αλλαγή τρία λεπτά νωρίτερα ισοφάρισε με σουτ.

Και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο Ευσταθίου και ο Τζόρτζεβιτς είχαν άλλη άποψη. Στο 92 λοιπόν και ένα λεπτό από μία ευκαιρία της Κοζάνης να «κλέψει» το ματς, ο Ευσταθίου βγήκε στην αντεπίθεση και έκανε το 2-1 μετά από λάθος υπολογισμό του τερματοφύλακα της Κοζάνης που «έπιασε» αέρα.

Απόλλων Καλαμαριάς: Κωνσταντίνου, Μπουλγουρίδης, Γεωργίου, Νταμαρλής, Μωυσίδης, Γιαξής, Παπαδόπουλος (Ζαννέτου), Τσουκάνης, Κανούλας (Μήτσικας), Μωυσιάδης (Μάντζιος), Ευσταθίου
Κοζάνη: Τζόρτζεβιτς, Δινοβίτσης (Παπαδόπουλος), Τραυλός, Τραχιάς, Ηλίας, Τσικόπουλος, Τσαγκαλίδης (Ζαχαριουδάκης), Δούμας, Βουτσιότης (Καπετάνος), Χαματάϊ

www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου